Alina Pușcaș e atât de ocupată cu proiectele pe care le are la Amtena 1, încât abia îndrăznește să viseze măcar la o vacanță. Chiar și așa, oricum nu știe când va prinde câteva zile libere.


Dacă ar putea să plece mâine în concediu, ar alege un loc unde tehnologia lipsește cu desăvârșire, ca să se poată relaxa total:  ”Pe o insulă exotică ceva mai izolată, într-un bungalo, alături de partenerul de viaţă. Fără telefoane, fără televizor, fără internet - doar noi doi, insula şi oceanul.”

Îi e frică să nu se îngrașe din cauza emisiunii

 Alina Pușcaș trece printr-o mare încercare la Top Chef. Aceasta are mereu în jurul ei cele mari tentații culinare, cele mai delicioase preparate gătite de cei 24 de bucătari înscriși în competiția din super showul de la Antena 1.

Îmi este frică să nu mă îngraș pentru cã la Top Chef totul este mult prea tenant chiar și pentru un lacto vegetarian cum sunt eu și care își dorește să rămână așa. Trebuie să mărturisesc că tentatiile sunt foarte mari, nu o data mi s-a intamplat sa-mi spun ca nu se intampla nimic daca o sa gust putina carne si m-am abatut de la regim. Preparatele sunt atat de apetisante incat cred ca nici un sihastru n-ar rezista sa nu guste putin”, a declarat Alina Pușcaș.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: