Siviu Prigoană le dă replica ziariştilor britanici care l-au ridiculizat, scriind despre el în Daily Mail, că este un ”milionar român cu un singur picior, însurat de şase ori cu aceeaşi femeie”. Afaceristul le răspunde englezilor pe acelaşi ton.


Telenovela divorţurilor şi împăcărilor fără număr dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu a ajuns şi în presa britanică.

Silviu Prigoană, 50 de ani, a devenit vedetă şi într-un tabloid din Anglia, după ce ziariştii britanici l-au luat la mişto.

Un milionar român cu un singur picior care a stabilit un record: s-a căsătorit de şase ori cu aceeaşi femeie, dar aceasta l-a părăsit iar", a scris cotidianul britanic Daily Mail. În replică, Silviu Prigoană se dezlănţuie asupra englezilor.

"Mai întâi să verifice, nu să dea de capul lor. Pe undeva îi înţeleg, îi roade pizma! Nu e un record. Sunt alţii care au divorţat de mai multe ori decât mine, cu aceeaşi femeie, aşa că...", a spus pentru Click! omul de afaceri.

Presa din Anglia a scris pe larg despre soţii Prigoană

CLIIMA20140523_0182_1.jpg

Silviu Prigoană, un personaj excentric chiar şi pentru britanici

"Săracii englezi, mi-e milă de cafeaua lor de dimineaţă şi de fasolea lor cu cârnaţi!", a continuat el atacul la adresa ziariştilor din Anglia care l-au luat peste picior. Afaceristul mai spune că englezii, care l-au taxat şi pentru că "are două posturi tv cu muzică ţigănească", au şi ei „manelele" lor. "În Anglia sunt două canale de hip-hop, tot un fel de manea, deoarece se cântă tot despre bani, averi, sex, maşini... iar finalul e întotdeauna acelaşi: şi duşmanii mor!", conchide Prigoană.

El le recomandă englezilor să dea lecţii în altă parte. "Suntem mai evoluaţi ca ei! Se îmbată pe stadion. Cel mai mult acool din Europa se consumă în Anglia. Cel care a scris cred că era la a 15-a halbă. Dacă scrie de Prigoană, să scrie adevărat! Acum au terminat cu Prinţul Charles şi se leagă de Prinţul Gunoaielor din România. Îi anunţ că nu mai sunt acţionar, demult!", încheie milionarul.

Loading...