Şapte ore de filmări afară, peste 50 de artişti, un platou împodobit cu mii de beculeţe, zeci de preparate tradiţionale, vin fiert şi multă voie bună.


Acestea au fost cuvintele de ordine miercuri noapte, atunci când Teo Trandafir a înregistrat emisiunea care va fi difuzată de Revelion de către Local Network TV, la peste 25 de posturi locale de televiziune.

Zeci de artişti au urcat miercuri noapte pe scena din platoul de filmare al emisiunii „Teo Show", amplasat în Chitila, în aer liber, acolo unde Teo Trandafir a filmat emisiunea de Anul Nou.

Ileana Ciuculete, Irina Login, Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu, Aurel Moldoveanu, Marcel Pavel şi Smiley sunt doar câţiva dintre cei care au acceptat să stea câteva ore bune la o temperatură de 2 grade Celsius, doar pentru a onora invitaţia venită din partea lui Teo.


Vedeta nu a moderat singură emisiunea, care a durat mai bine de şapte ore, ci a avut două ajutoare de nădejde: noul său co-prezentator, Valentin Butnaru, precum şi fiica ei, Maia, în vârstă de cinci ani şi jumătate.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii a fost cel în care Teo a purtat un dialog de câteva minute cu fiica sa: „Maia, ce îţi doreşti tu pentru noul an?", a întrebat-o vedeta, iar micuţa a răspuns:"Să fim noi două unite şi fericite, mami. Te iubesc".

Cheful a fost udat din plin cu vin fiert, iar invitaţii la mega- petrecere s-au putut delecta cu diferite preparate tradiţionale, precum grătar de porc, şunculiţă, cârnăciori, tochitură ţărănească, mămăligă şi sărmăluţe.

Emisiunea produsă de Local Network TV va fi difuzată pe 31 decembrie, începând cu ora 22:00.

Mai citeşte:

Noua emisiune a lui Teo, difuzată doar în provincie
Iat-o pe Teo la noul loc de muncă!
Teo nu mai vrea cură: «Aş arăta groaznic slabă»
Teo: «Tanţa nu a vrut să mai lucreze cu mine»

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Teo...

Aurel Moldoveanu a invitat-o pe Teo la dans, ca să se încălzească


Ionuţ Dolănescu a venit la emisiune rimelat

Nu doar artistele se machiază atunci când merg la o emisiune tv.

Este şi cazul bărbaţilor care, mai nou, nu se mai mulţumesc doar cu fond de ten.

De exemplu, Ionuţ Dolănescu a venit la emisiunea lui Teo dat cu fond de ten, luciu de buze, creion de ochi şi rimel.


Are coprezentator nou

Valentin Butnaru are 25 de ani, este student la Actorie şi a terminat cursurile Şcolii de televiziune, patronată de Vlad Ionescu.

Carismaticul tânăr a devenit mâna dreaptă a lui Trandafir, în calitate de co-prezentator în emisiunea „Teo Show": "Vali este cel mai bun elev al meu, sunt mândră de el, iar de azi îl veţi vedea în emisiunea mea", a mărturisit Teo.


Andra şi Teo sunt prietene de nouă ani

Vedeta a fost însoţită de tatăl său, fratele şi cumnata, dar şi de cele trei dansatoare.

Îmbrăcată într-o fustă scurtă, dres plasă şi bluză de mătase, Andra a dorit să stea în platou până a urcat pe scenă, deşi a fost sfătuită să aştepte într-o încăpere, pentru a nu îngheţa de frig.

Artista a refuzat, motivând că vrea să fie alături de Teo, omul care i-a fost aproape încă de când avea 14 ani. 
 
Loading...
Citeste tot despre: