Mâine, 14 iulie, se împlinesc doi ani de la tragica dispariţie a Mădălinei Manole, Amna îi aduce artistei un omagiu înduioşător interpretand în varianta proprie una din cele mai dragi piese ale regretatei cantarete, "A fost iubire".


După un concert, în camera de hotel, acompaniată doar de o chitară, Amna a fost filmată cântând live piesa pe care Mădălina a lansat-o in 2007.

"A fost o mare voce, un talent deosebit! Toata copilaria i-am fredonat melodiile. Cel mai mult mi-a placut <<Fata draga >>, un adevarat hit la momentul respectiv. Am vazut-o pe Madalina live, intr-un spectacol, la Teatrul de vara de la Costinesti. Am ramas fascinata de vocea si de prezenta ei scenica", spune Amna.

La doi ani de la moartea Madalinei Manole, Amna îşi aminteşte cu tristeţe ziua în care a auzit tragica veste a sinuciderii artistei.

„Mă uitam la televizor şi nu puteam să cred că este real! Am fost şocată. Am urmărit jurnalele de ştiri de pe toate posturile, timp de ore! M-a întristat modul în care s-a comentat viaţa Mădălinei, dar şi faptul că românii îşi amintesc de artişti valoroşi, abia dupa ce acestia se sting din viata. Este foarte trist!", marturiseste Amna.

In memoria solistei, Amna a postat pe pagina personala de Facebook, www.facebook.com/AmnaOfficial, propria varianta a melodiei „A fost iubire", pe care le-o dedica tuturor celor care au iubit-o pe Madalina Manole si o pastreaza mereu in gandul si inima lor.

"Odihneste-te in pace, Madalina!", este mesajul pe care Amna l-a transmis la finalul melodiei.

Amna este cantareata care a dominat topurile din Romania si a trecut granitele tarii cu piesa "Tell me Why" si este considerata un superstar in Polonia.

 
 
Loading...