Evoluţia Andrei din punct de vedere al imaginii sale este una fantastică. În ultimii ani, artista a trecut de la adolescenta timidă, care se afla mereu la rubrica prost-îmbrăcată din revistele de specialitate, la femeia fatală, stilată şi sigură pe sine, care este lăudată pentru apariţiile ei publice. În spatele acestei metamorfoze spectaculoase se află o întreagă echipă, formată din stilist vestimentar, make-up artist şi hair-stylist.


Aşa arăta Andra când s-a lansat în muzică

CLIIMA20130415_0074_1.jpg

Andra în 2004 (foto: arhiva personală)

Stilistul vedetei, designerul Dana Budeanu, a povestit cum a transformarea Andrei. "Colaborarea mea cu Andra a început de la zero. Eu sunt Andra, aşa cum sunt eu azi şi asta este tot. De aici pornim împreună", a declarat aceasta.

Dana mărturiseşte că este o plăcere să colaboreze cu Andra, aceasta fiind foarte deschisă către sfaturile ei

CLIIMA20130415_0069_1.jpg

Dana Budeanu este stylistul Andrei (captură: Acasă TV)


"Andra a fost total receptivă. Am colaborat perfect din prima clipă. Ne-am şi împrietenit între timp. Nici nu trebuie să ne vedem pentru o rochie, eu am un manechin mulaj, făcut după silueta ei. Aşa că o pot îmbrăca pentru orice ocazie fără să o văd. Ne vedem foarte des, însă nu neapărat pentru a alege o rochie", a povestit designerul.

Schimbarea de look a Andrei este extrem de vizibilă, aceasta evoluând vestimentar în ultimii ani

CLIIMA20130415_0068_1.jpg

Andra şi-a schimbat radical lookul în ultimii ani (captură: Acasă TV)

Bretonul cu care Andra a apărut în emisiunea de vineri de la "Românii au talent" este o idee a echipei din spatele artistei, însă Dana Budeanu nu a vrut să facă dezvăluiri cu privire la provenienţa acestuia, dacă este vorba de o nouă coafură sau de un artificiu de imagine.

"Andra este într-o schimbare de look acum. Este într-o schimbare de atitudine, avem multe surprize pentru fanii ei", a mărturisit designerul.

 
 
Loading...