Pe zi ce trece, Andreea Ibacka devine din ce în ce mai bună la gătit. Vedeta a mărturisit că aseară a pregătit un fel de mâncare cu totul special.


Soţia lui Cabral s-a inspirat de la emisiunea Masterchef, dar a apelat şi la ajutorul naşului Răzvan Fodor. Ea a preparat pentru prima oară sparanghel şi se pare că a ieşit delicios din câte se vede în imagini.


"De când cu prima ediţie Masterchef în România lumea din jurul meu pare mai interesată decât înainte de tot ceea ce înseamnă bucătărie şi mâncare bună, mai atentă la detalii şi chiar interesată de aşezarea porţiei de mâncare pe farfurie. Grija pentru condimente a crescut, timpul de fierbere, prăjire sau coacere e respectat mai strict decât înainte, iar talentul manifestat în bucătărie a devenit o virtute clară. Tot în urma emisiunii cu pricina lumea a început să vorbească mai des şi despre sparanghel. Aseară am pregătit şi eu sparanghel, după ce l-am sunat pe naşul Fodorică să mă înveţe cum să-l prepar", a scris Andreea pe blogul ei.


Loading...