Andreea Marin a vorbit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Agentul V.I.P" despre impactul pe care l-au avut zvonurile potrivit cărora ar fi fost bătută de fostul soţ, Ştefan Bănică junior, asupra fiicei lor Violeta. „Zâna" a spus că este foarte dezamăgită de faptul că nişte oameni atât de apropiaţi ei au putut să lanseze acele informaţii.


Andreea Marin susţine că fiica sa şi a lui Ştefan Bănică junior, Violeta, a fost afectată de zvonurile potrivit cărora cântăreţul ar fi fost violent cu ea în timpul căsniciei. Vedeta a spus că, uneori, fetiţa se simte ruşinată de ceea ce aude despre părinţii ei şi că nu le spune ceea ce o doare aşa că este nevoie să meargă la psiholog.

„Copilul nostru trăieşte astăzi în echilibru. Şi acasă şi la tatăl ei. Violeta este foarte afectată despre ce se scrie în presă. Trebuie să duci o muncă grea, să-l duci la psiholog, ca să-l aduci în echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre părinţii lor e atât de ruşinos încât nici nu au curajul să vină acasă şi să vorbească despre asta. Nu încercăm să ne expunem copilul, nici eu şi nici tatăl ei. Mă gândesc ce e în mintea unui om atunci când spune anumite lucruri despre părintele copilului, gândindu-se că acel copil poate auzi", a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Fosta prezentatoare de televiziune a spus că problema lui Bănică cu Sabin Ivanof este una strict comercială, care pe ea nu o priveşte. Cu toate astea, „Zâna" a mărturiseşte că trădarea prietenilor săi, Simona Pătruleasa şi sabin Ivanof, a durut-o.

„E problema mea dacă vreau să vorbesc despre o problemă, durere. E o problemă strict comercială, care pe mine nu mă priveşte. Am o nouă familie şi un soţ pe care-l iubesc şi pe care vreau să-l protejez de aceste situaţii. Da, începi să te întrebi dacă te mai poţi purta firesc cu oamenii care intră în viaţa ta. Am fost şocată de această situaţie şi am fost şocată să dau piept cu ea. A fost dureros mai ales că este vorba despre doi oameni la care am ţinut şi în care am avut încredere", a mai spus aceasta.

Andreea Marin a precizat că referirile făcute în trecut la violenţele domestice priveau experienţe de-ale oamenilor întâlniţi de ea în cadrul campaniilor conduse în calitate de ambasador împotriva violenţei domestice.

„Eu, ca ambasador împotriva violenţei domestice, normal că vorbesc despre aceste situaţii. E normal să fac referire la aceste situaţii. Ca să fie clar, vorbeam despre ceea ce întâlnesc în proiectele mele şi nu despre viaţa mea. Dacă mă voi referi la viaţa mea, mă voi gândi dacă o voi spune, când voi spune şi o voi face în mod direct şi nu voalat. Dacă vrem să vedem în orice vorbă o interpretare de culise, asta e altă problemă", a zis Marin.


Loading...