Declaraţiile pe care Andreea Marin le-a făcut pentru revista „Unica” au provocat o adevărată furtună în presă. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre un eventual divorţ, lucru care a născut numeroase zvonuri.


„Un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc” a declarat Andreea Marin, pentru Unica. Fosta prezentatoare TV a precizat, marţi, pentru emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV că a vorbit despre divorţ doar ca „ipoteză” şi că nu se va despărţi de Ştefan Bănică Jr.

„Este o afirmaţie scoasă din context. Am discutat despre diferite probleme de viaţă, despre violenţa în familie, pentru că sunt implicată într-un proiect pe această temă, despre divorţ, ca şi ipoteză, ce înseamnă, ce implică acest lucru pentru copii. În acest context, am răspuns că un divorţ trebuie te dărâme. Că eu sunt sunt trecută printr-o astfel de experienţă şi că sunt încă în viaţă. Iată că nu este imposibil să îţi refaci viaţa, să ai o familie, să ai copii. Un divorţ, dacă nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, nu e ceva atât de important precum e sănătatea. Asta e tot ce am spus. Dacă vreţi să vă spun direct şi fără niciun ocoliş: nu mă pregătesc de divorţ!”
, a spus Andreea Marin.

Citeşte şi:

Fetiţa Andreei Marin Bănică va merge la şcoală la vârsta de cinci ani!

Andreea Marin Bănică face declaraţii şoc: «Am fost abuzată în trecut de un bărbat»

Andreea Marin s-a enervat rău la TV! A făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: