Într-un recent interviu oferit pentru Replica Vedetelor, Andreea Marin a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viaţa în Turcia şi totodată a dat câteva detalii despre ce anume îşi mai doreşte de la viaţă.


«Am cunoscut medicina facuta acolo (Turcia - n.r.) si am invatat o gramada de lucruri bune de la ei. Am avut o dieta facuta de nutritionista de la Acibadem, apoi progranul de detoxifiere facut la Bodrum, practic acolo mi s-a schimbata viata», a spus Vedeta,

Totodată, vedeta a dorit să le ofere câteva sfaturi pentru tinerele mame.

«In primul rand mamele ar trebui sa se informeze, in al doilea rand sa stie ca economiile facute din punct de vedere al hranei sanatoase sunt o pacaleala pentru ca dupa aceea nu vei reusi sa iti rascumperi sanatatea odata pierduta. Mai bine investesti in hrana sanatoasa pentru copilul tau si pentru tine ca femeie, decat sa regreti mai tarziu si sa ajungi sa faci practic aceleasi cheltuilei pentru a-ti recastiga sanatatea», a adăugat ea.

Cât despre cel mai mare vis al ei, fosta «zână» a spus: «Visul meu este să îmi văd fetiţa mare, sănătoasă şi la casa ei»


 
 
Loading...