Inima Andreei Raicu a fost cucerită în urmă cu o lună de tenismanul Horia Tecău. Se pare că cei doi îndrăgostiţi se potrivesc de minune, cel puţin aşa spun astrele.


Potrivit astrologului Radu Ştefănescu, nativa din Rac, Andreea (35 de ani) şi Capricornul Horia (27 de ani) adună la capitolul compatibilitate 345 de puncte din maximumul de 700. Asta în condiţiile în care prezentatoarea reuşea cu fostul iubit, Geamănul Tudor Chirilă (38 de ani), un „scor" de doar 195 din punctajul minim pentru o relaţie, 250.

„E inexplicabil cum a rezistat Andreea lângă Tudor, pentru că nu sunt compatibili nici măcar pentru o seară «cu picioarele în sus»", a declarat astrologul pentru ziarul Ring.

„Punctajul pentru o relaţie stabilă care duce în cele din urmă la căsătorie e de 350, iar Andreea şi Horia sunt foarte aproape. Ei sunt doi perfecţionişti care luptă pentru o carieră. Diferenţa de opt ani dintre ei poate fi un avantaj, el e mai maleabil, ea are deja o viziune despre viaţă şi pot negocia cu succes dacă apar probleme între ei. Singurul aspect care l-ar putea determina pe Horia să se retragă din relaţie e senzaţia de insecuritate personală. Capricornii nu se simt bine în lumina reflectoarelor, pentru că nu doresc să se expună, adică exact ce presupune în general viaţa de persoană publică. Legătura cu Andreea însă exact asta face: îl aduce în prim-planul presei mondene", a explicat astrologul.

 
 
Loading...