Andreea Tonciu va participa în acest weekend la Târgul „Ghidul Miresei" de la Romexpo. Dar să nu credeţi că îşi caută rochie de mireasă, ci ea vrea să facă bani la acest târg. Află cum!


În acest weekend va avea loc la Romexpo o nouă ediţie a Târgului „Ghidul Miresei", eveniment la care va lua parte şi Andreea Tonciu , viitoarea soţie a fotbalistului Nicolae Mitea. Se pare că ea va veni, nu doar pentru a se orienta în alegerea rochiei de mireasă, ci şi pentru că odată cu acest eveniment i-a venit ideea de a se lansa în afaceri.

„Vrea să deschidă o firmă de organizări evenimente pentru petreceri de burlaci.Şi-a dat seama că e un domeniu în care nu prea ar avea concurenţă, aşa că în acest weekend, bruneta va strânge contacte pentru a organiza cele mai reuşite petreceri de burlaci", au povestit surse din cadrul organizatorilor.

În plus, vizitatorii târgului vor avea parte şi de alte beneficii: vouchere de peste 200.000 de euro. Fiecare vizitator, va primi din partea organizatorilor, la intrarea în târg un vouccher, în valoare de 200 lei, pentru cumpărături sau, pentru a obţine şi alte reduceri, pe lângă cele oferite de expozanţii participanţi, la campanie. Mai multe informaţii se găsesc pe www.TargulGhidulMiresei.ro.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: