Nu are nici cea mai mică experienţă legată de arta culinară. La cei 35 de ani ai săi, Angel Popescu, actorul din Mondenii, se poate "lăuda" că singura sa tangenţă cu mâncarea e atunci când, evident, o mănâncă. Însă niciodată nu a gătit nimic. Până acum.


"Am un acut simţ al ridicolului şi îmi dau seama că gastronomia e o artă, faţă de care nu am nicio înclinaţie. Prin urmare, îi las pe alţii, care se pricep. Eu sunt o catastrofă la acest capitol", spune Angel.

A acceptat, totuşi, provocarea Click! de a încerca să facă, în bucătăria Adevărul Holding, cea mai simplă reţetă: ouă ochiuri.

Actorul din Mondenii a gătit în bucătăria restaurantului Adevărul Holding, Sensazioni Club


Ne-a avertizat, totuşi, că el, când ştie că intră în bucătărie pentru a găti, poate face un atac de panică. L-am liniştit, spunându-i că bucătarii noştri vor fi oricând gata să îi sară în ajutor, dacă va exista pericolul unor accidente.

Ba mai mult, le-am invitat şi pe colegele sale, Andreea Grămoşteanu şi Mirela Zeţa, pentru susţinere. Parcă a mai prins ceva curaj.

Andreea Grămoşteanu şi Mirela Zeţa au venit să-l susţină


Şi-a pus în faţă un şorţ, şi-a făcut cruce şi a luat tigaia în mână. Nu a contat că ouăle, aruncate de la distanţă prea mare, s-au făcut deja omletă, că picături de ulei au sărit peste tot.

Ochiurile au ieşit bune, iar Angel a scăpat cu bine din această încercare. "Să-i dea Dumnezeu sănătate mamei mele, fără de care nu ştiu ce aş fi făcut până acum. Probabil aş fi murit de inaniţie. Doar mama găteşte la noi în casă, iar eu, dacă se întâmpla să fiu o perioadă singur, mă rezumam la alimente reci, semipreparate. Poate de acum încolo mă voi încumeta să-mi fac ouă ochiuri", spune actorul din Mondenii (Prima TV).


 
 
Loading...
Citeste tot despre: