Soprana Angela Gheorghiu susţine că mariajul cu Roberto Alagna nu a mai putut continua din cauza mentalităţii de clan a italianului, care prefera mai curând să stea cu rudele sale, decât cu ea.


Căsătoria dintre soprana româncă şi tenorul italian Roberto Alagna a eşuat din cauza diferenţelor de mentalitate, consideră Angela Gheorghiu, potrivit ziarului "Corriere della Sera".

"Sângele sicilian din Roberto se simte. Eu am o mentalitate diversă, liberă. El, în schimb, are o mentalitate de clan", a declarat soprana.

Anghela Gheorghiu a precizat că motivul pentru care va divorţa este lipsa intimităţii. Soprana a încercat mai mult timp să îl convingă pe Roberto Alagna să se mute la Londra pentru a trăi împreună, însă el a ales să se stabilească la Paris pentru a fi aproape de rudele sale.

"Roberto are o inimă bună. A învăţat să vorbească româna deşi nu a fost niciodată în România. Când un cuplu se căsătoreşte însă, este o legătură între două persoane, nu între zece!", a mai spus soprana.

Cei doi s-au căsătorit pe scena teatrului "Metropolitan" din New york, după ce au jucat împreună într-o operă a lui "Puccini", în urmă cu 13 ani.

Vezi video cu Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna, pe adevarul.it.

Mai citeşte:

Angela Gheorghiu: "Eu am iniţiat divorţul!"

 
 
Loading...
Citeste tot despre: