Aflaţi în India, în cadrul unui turneu asiatic, băieţii de la Akcent au fost invitaţii speciali ai serii la una dintre cele mai exclusiviste petreceri ale toamnei, «GQ Men of the Year 2011».


Spaţiul de o eleganţă luxuriantă a fost pentru o noapte locul de întâlnire al celor mai proeminente personaje din media şi show-bizul indian.

Seara a fost deschisă de către Melanie Fiona din SUA, iar Adrian, Sorin şi Mihai au ridicat literalmente sala în picioare pe ritmurile celor mai cunoscute hituri ale lor: «That's My Name», «Stay With Me» şi «My Passion».

Publicul indian, cunoscut pentru caldura sa, a făcut sute de poze şi a cântat alături de băieţi vers cu vers. Ca în orice poveste frumoasă scrisă de un scenarist de Bollywood, finalul a fost unul foarte fericit, trupa fiind felicitată de către Shahrukh Khan, celebrul actor de film indian.

Acesta este unul dintre cei mai apreciaţi actori de Bollywood, fapt dovedit şi de acordarea titlului de «Cinematic Icon» pentru întreaga sa activitate. Alături de el, la petrecere a participat şi A.R.Rahman, denumit «GQ Legend». El este unul dintre cei mai buni căntăutori ai ţării, apărând alături de Pussycat Dolls pe coloana sonoră a Slumdog Millionaire.


 
 
Loading...