Actriţa Alina Chivulescu se pregăteşte de Crăciun împreună cu micuţul ei, Mika. După s-a remarcat pentru frumusete, talent si delicateţe, care au făcut-o să fie una dintre cele mai iubite protagoniste ale serialelor TV de mare succes din ultimii ani, artista de 39 de ani iese în evidenţă şi cu un meniu mai puţin obişnuit de Sărbători.


Acum interpretează un rol în serialul "Las Fierbinţi", de la Pro TV, dar
o ţineţi minte din sitcomul "La Bloc", difuzat de acelaşi post din
Pache Protopopescu.

De Crăciun stăm acasă. E vacanţă şi avem mai mult timp liber, încerc să ţin cont de ce-şi doreşte Mika. Toată lumea este de Crăciun în familie”, spune actriţa pentru Pro TV Magazin.

CLIIMA20121223_0009_1.jpg

Alina Chivulescu

"Facem cam toate pregătirile împreună şi prima în meniu e... pizza! Ştiu, n-are nici o legătură, dar ne place. Mika e specialist! Urmează apoi un fel de turtă dulce (de veşnici începători), plăcintă cu mere şi plăcintă cu brânză şi avem şi cel mai bun cozonac din lume, făcut de Bunica Florica!

Totul se întâmplă în jurul bradului pe care l-am împodobit înainte de Moş Nicolae. Anul ăsta e argintiu cu albastru şi are mulţi fluturi şi încă punem dorinţele într-un plic, sub brad şi câteodată se împlinesc", încheie Alina Chivulescu.

Alina a absolvit Academia de Teatru si Film in 1999, a prezentat Festivalul
de la Mamaia 4 ani, din 1996 până în 1999, iar în 1996 şi 1997 a jucat
in filmele lui Dan Pita, "Eu sunt Adam" si "Omul zilei".

În 1996 a
aparut in filmul erotic-S.F. "Alien abduction: intimate secrets", iar
in 2004 a jucat in "Orient Express", regizat de Sergiu Nicolaescu.

 
 
Loading...