Trei săptămâni şi gata, începe bătălia din ringul viselor! Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine". Sacrificiile sunt pe măsură. Nici n-au început antrenamentele istovitoare, că eforturile depuse de participanţi ies la iveală. Bianca Drăguşanu (29 de ani) are deja probleme cu picioarele care sunt pline de bătături şi băşici.


Nimic n-o poate întoarce din drum, dacă şi-a pus ceva în cap! Fire ambiţioasă, Bianca Drăguşanu a început, ieri, repetiţiile la Buftea cu bătături în tălpi.

Motivul? Pentru o şedinţă foto incendiară, special realizată pentru „Dansez pentru tine", roşcata a stat, o zi întreagă, cocoţată pe tocurile imense ale unor cizme măsura 38, în condiţiile în care ea poartă 40 la pantofi!

Nu s-a plâns nici o secundă, dar a venit duminică la un eveniment de fiţe, de la restaurantul Ambasad'Or, cu picioarele făcute praf. „Am făcut răni pe picioare zilele trecute, pentru că am realizat o sesiune foto istovitoare, de promovare a noului sezon de la «Dansez». Pozele au ieşit minunat, dar cizmele m-au chinuit enorm, fiind cu două numere mai mici, adică 38... Am vrut să vin aici astăzi în tenişi, dar mi-am luat totuşi tocuri", a declarat Bianca, pentru Click!

La fiecare pas pe care îl făcea, Bianca ofta din cauza băşicilor şi a bătăturilor pe care le-a căpătat din cauza şedinţei foto de la „Dansez", dar spune că nu se dă aşa de uşor bătută.

Vedeta fremăta de nerăbdare să-şi cunoască atât partenerul de dans, dar şi coregraful care se va ocupa de echipa lor.

„Sunt tare curioasă să-i cunosc, abia aştept să încep repetiţiile. O să dau acolo tot ce pot. Le admir pe rivalele mele, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Monica Davidescu. Toate sunt într-o formă fizică excelentă. Dar sunt sigură că am să le fac faţă cu brio, sunt o luptătoare. Mă tem doar să nu cedez la antrenamentele epuizante din cauza problemelor de la piciorul drept. Dar sper să nu-mi dea bătăi de cap. Şi vreau să mai precizez că n-o să leşin pe acolo de foame, cum mi-a ajuns la urechi... Eu mănânc doar când îmi este foame. Numai seara am un principiu clar: nu mănânc şi beau doar apă, în caz că mi se face poftă de ceva. Dacă beau apă, îmi trece foamea. M-a sunat şi Cătălin (Botezatu, n.r.) să-mi ureze baftă şi să-mi spună că mă susţine", ne-a mai povestit Bianca.

A făcut fiţe la «Serviţi, vă rog!»


Bianca a participat şi la emisiunea "Serviţi, vă rog!", tot la PRO TV, unde se pare că a refuzat să ducă la îndeplinire anumite sarcini.

A fost pusă de Nea Marin să cureţe scaunele din sala de spectactol şi, când i s-a reproşat că nu a îndeplinit sarcina, vedeta a izbucnit şi a aruncat cu nisip în ele, spunând că le-a mai curăţat o dată.

Ei i s-a pus la cale şi o farsă: atunci când a acceptat să urce pe candelabru, ca să-l şteargă de praf, Nea Marin i-a pregătit o capcană: i-a luat scara şi a lăsat-o acolo sus aproape o oră, timp în care Bianca a fost extrem de panicată.

E singura vedetă care a avut probleme de sănătate

În ringul viselor, Bianca Drăguşanu se va lupta pentru marele premiu cu trei vedete feminine şi patru masculine: Monica Davidescu (40 de ani), Nicoleta Luciu (32 de ani), „bebeluşa" Oana Ioniţă (30 de ani), Marian Drăgulescu (31 de ani) , Şerban Copot (31 de ani - solistul trupei Animal X), Pavel Stratan (41 de ani) şi Daniel Max Dragomir (25 de ani), fost concurent la „Vocea României".

În urmă cu doi ani, Bianca a avut piciorul în ghips


Competiţia va fi acerbă, mai ales că o parte dintre băieţi au ceva aptitudini în domeniul dansului. În plus, ceilalţi concurenţi-vedetă nu au avut probleme fizice atât de mari cum a avut Bianca de-a lungul timpului. Vedeta are un hematon la piciorul drept, care o chinuie frecvent. Anul trecut, ea a făcut o operaţie la Cluj.

În plus, la 18 ani a fost la un pas de a rămâne fără acelaşi picior. „Am avut o infecţie gravă, am stat internată în spital, eram sub anestezie şi îmi aduc aminte cum era mama să semneze acea hârtie care le dădea acordul doctorilor să-mi amputeze piciorul", a povestit Bianca în urmă cu doi ani.


 
 
Loading...