Are stofă de Don Juan, dar anul acesta vrea să se aşeze la casa lui, cu acte în regulă. Dan Bittman a uimit ieri pe toată lumea, când a declarat că până la finele lui 2012 este posibil să se însoare cu femeia care îi este credincioasă de 21 de ani, Liliana Ştefan.


Dan Bittman (50 de ani) este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbizul autohton şi a profitat la maximum de înzestrările cu care l-a pricopsit mama natură.

Cu alura lui de George Clonney a dat gata multe dame, iar acestea au roit ca albinele la fagure, fără să fie refuzată vreuna.

Liliana Ştefan


Nici vârsta, nici faptul că are de 21 de ani aceeaşi iubită care i-a dăruit trei copii, nu au fost o piedică pentru distracţiile artistului.

Şi, totuşi, acest păcat i-a fost iertat de Liliana Ştefan, care nu s-a gândit că este pusă într-o ipostază jenantă, ci a vrut să demonstreze că nici una dintre aceste dudui nu-i va lua omul pe care-l iubeşte.

Ieri, Dan Bittman a făcut de declaraţie-şoc! În culisele show-ului "X-Factor" de la Antena 1, pentru care filmările sunt deja în toi, artistul i-a spus colegei sale de platou, Delia Matache: "Anul ăsta poate mă însor!".

Mărturisirea a fost făcută într-un cadru intim, la cabina de machiaj, aşa că nu ar fi avut de ce să mintă.

Nu ştim dacă blonda l-a crezut, însă Liliana, iubita solistului de la Holograf, s-a amuzat copios când a auzit de la Click! ce a spus Bittman şi chiar a fost surprinsă de decizia-fulger: "Vai de mine, eu nu ştiu nimic. Dacă el a aruncat castana aceasta, nu vreau să dau eu explicaţii.

Avem atâta treabă anul acesta, că nici în vacanţă nu putem merge. El este super-ocupat cu filmările de la Antena, nu are mai deloc zile libere.

În plus, credeţi că mai contează actul acela după 20 de ani de convieţuire şi trei copii?!", a explicat Liliana Ştefan, pentru Click!

Până la închiderea ediţiei, Dan Bittman nu a putut fi contactat telefonic, surse din anturajul său confirmând că este foarte prins cu filmările pentru "X-Factor".

La cum a decurs discuţia cu Liliana Ştefan, e posibil ca la sosirea acasă solistul să trebuiască să dea explicaţii serioase.

El a anunţat nunta înainte de a vorbi cu cea care-i va fi mireasă!

Au împreună trei băieţi

Dan Bittman (50 de ani) şi Liliana Ştefan au împlinit 21 de ani de relaţie chiar de Sfinţii Constantin şi Elena.

Alexandru, 14 ani

CLIIMA20120725_0135_1.jpg

Alexandru, 14 ani

Deşi nu sunt căsătoriţi, solistul Holograf şi autoarea "Cutiuţei Muzicale" au împreună trei băieţi: Alexandru, de 14 ani, Patrick Noah de 9 ani şi Mark Nicolas, care va împlini 6 ani.

Patrick Noah, 9 ani

CLIIMA20120725_0136_1.jpg

Patrick Noah, 9 ani

Mezinul şi băiatul cel mare sunt preocupaţi la fel ca şi tatăl lor, de muzică, însă excepţia de la regulă o face Patrick, care este pasionat de fotbal.

Face parte din juriul «X-Factor»

Pentru cel de-al doilea sezon al showlui "X-Factor", de la Antena 1, Dan Bittman face parte din juriul de mentori, alături de cântăreaţa Delia Matache şi de hip-hop-erul Cheloo, de la Paraziţii.

CLIIMA20120725_0137_1.jpg

Face parte din juriul «X-Factor»

Solistul Holograf va primi un onorariu de 1.000 de euro pe ediţie. Ieri, caravana „X-Factor" a început preselecţiile pentru găsirea unui nou star, chiar în Ardeal.

Cele trei vedete, alături de cei doi prezentatorii simpatici: Dani Oţil şi Răzvan Simion, au dat emoţii mari clujenilor. 
 
Loading...
Citeste tot despre: