Fosta prezentatoare tv Teo Trandafir nu este nici pe departe de a fi scăpat de boala care o ţine de două luni în spital.


Vezi şi:

Ion Uţă: «De Teo mă leagă o iubire anormală, sălbatică»

Teo Trandafir are probleme cu asigurarea de sănătate

Teo este în stare gravă!

La Viena, este încă în comă indusă, sub anestezie generală şi se luptă cu o formă de pancreatită severă necrozată.

Medicii austrieci, de la AKH, spun că starea de sănătate a lui Teo este în continuare gravă, dar că organismul aceasteia se luptă să treacă peste infecţie.

Printr-un comunicat de presă, medicii afirmă că, deşi în acest moment nu este nici o ameninţare, boala în sine este imprevizibilă şi îi poate pune viaţa în pericol.

Acum, ea se află internată la Terapie Intensivă, unde este îngrijită de o echipă multidisciplinară de cadre medicale. Încă este sub anestezie generală şi nu poate comunica.

Această formă de comă indusă este necesară pentru că Teo este ajutată să respire de către aparate, iar acest lucru nu ar fi posibil dacă ea ar fi conştientă. Austriecii spun că Teo va rămâne în această stare şi în zilele următoare, dar şi că nu vor să mai facă pronosticuri.

Click!spune

Teo Trandafir se află de două luni prin spitale.

 6 ianuarie, Teo a ajuns la spital cu o criză biliară, dar nu a fost internată.

 7 ianuarie, medicii de la spitalul Elias au internat-o.

11 ianuarie, a fost transferată la Viena, cu un avion particular plătit de către patronul Pro Tv, Adrian Sârbu, cu diagnosticul pancreatită acută.

 25 februarie, Teo a fost operată, după mai multe încercări nereuşite de a-i trata infecţia.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: