Regizorul Bobby Păunescu a vorbit într-un recent interviu despre viaţa sa personală şi despre cea profesională şi a recunoscut că este într-un punct al vieţii în care doreşte să fie cunoscut pentru munca sa.


Bobby Păunescu a vorbit în interviul oferit pentru Playboy şi depre relaţia pe care a avut-o cu Monica Bârlădeanu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

"Când ne-am cunoscut, nu era recunoscută drept cea mai frumoasă femeie din România, era o fată simplă, studentă la Drept. Iar de acolo a crescut tot, şi relaţia noastră, şi mediatizarea. Amândoi trăiam cu aceeaşi intensitate şi sunt convins că o să ne aducem aminte toată viaţa cu plăcere de anii ăştia" a spus Bobby Păunescu.

În cadrul aceluiaşi interviu, marele regizor a dat detalii despre felul în care crede că funcţionează inima unui bărbat, pe parcursul vieţii sale amoroase.

"Cred că la urma urmei, toţi bărbaţii heterosexuali sunt îndrăgostiţi de o singură femeie: acea proiecţie pe care fi ecare dintre noi o creăm despre femeia pe care ne-o dorim", a mai spus el.

Pe lângă aceste lucruri, regizorul a încercat să explice şi de ce s-a despărţit de Monica.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: