Cabral şi soția lui, Andreea Ibacka, vin în această seară, în "ringul viselor" de la PRO TV. Cei doi vor dansa, de la ora 20.30, pentru a-l ajuta pe micuţul Marius Cătălin Mâţâcă, în vârstă de 5 ani, diagnosticat cu hemofilie.


Din cauza bolii nu are voie să cadă, să se lovească, să stea în frig, în soare sau să joace. Are probleme grave cu rinichii, iar părinţii îl veghează cu rândul, noapte de noapte, de frică să nu se înece cu propriul sânge.

"Am cunoscut drama prin care trec bolnavii de hemofilie de puţin timp şi atunci am decis să ne implicăm în a schimba situaţia în care statul român îi tratează în batjocură. Bolnavii de hemofilie din România nu primesc tratament paleativ şi asta îi condamnă la chinuri şi dureri groaznice, la o viaţă imposibilă şi la un viitor sumbru", spune Cabral.

"De aceea, atunci când s-a ivit ocazia să participăm la «Dansez pentru tine» cu un dans caritabil, am acceptat amândoi entuziaşti, din dorinţa de a-i da unui mic sufleţel şanse în plus", a declarat şi Andreea. 

 
 
Loading...