Catrinel Sandu locuieşte de ani buni în America, alături de soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu şi cele două fete ale lor. De curând, aceştia s-au întors în România, pentru a face botezul micuţei Lara Nicole, mezina familiei. După botez, Catrinel a decis să rămână în ţară pentru câteva luni.


Dorul de casă a fost mai puternic decât orice altceva, aşa că vedeta a hotărât să mai petreacă un timp cu familia şi prietenii din România. Soţul ei, Gabriel Trifu, este însă nevoit să se întoarcă în America, pentru a se ocupa de afacerile familiei.

Catrinel îşi petrece foarte mult timp cu fetele ei, alături de care retrăieşte momentele copilăriei

CLIIMA20130502_0048_1.jpg

Catrinel îşi petrece foarte mult timp cu fetele ei, alături de care retrăieşte momentele copilăriei (captură: Acasă TV)

"Tati din păcate va pleca acasă, săptămâna viitoare", a spus Catrinel. "Eu voi mai rămâne aici, cu fetele. Oricum, eu veneam în fiecare vară şi ne-am gândit că nu are sens să mai plec şi să revin peste o lună", a completat aceasta.

Vedeta este foarte fericită că va petrece Paştele în România, pentru că, spune ea, i-a fost foarte dor de atmosfera de sărbătoare de acasă.

"Nu am mai petrecut sfintele Sărbători de Paşte acasă de cinci ani. În America am încercat să vopsim ouă, am mers la Biserică, dar nu e acelaşi lucru. Nimic nu e ca aici. Paştele are o anumită încărcătură acasă, acolo nu simt la fel", a declarat Catrinel.

 
 
Loading...