Doar burtica proeminentă o dă de gol că e însărcinată! În rest, are un trup de invidiat, la cei 36 de ani ai ei. Aflată în luna a cincea de sarcină, Catrinel Sandu arată demenţial şi nu se sfieşte să se lase imortalizată în costum de baie, mândră de faptul că a luat doar cinci kilograme.


Se cunoaşte că a făcut toată viaţa dans şi sport! Stabilită în SUA de ani buni, alături de soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu aşteaptă, cu nerăbdare, să devină mămică pentru a doua oară în decembrie şi arată bestial! Fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor" mai are o fetiţă în vârstă de 3 ani, Sara, despre care spune că-i pupă burtica în fiecare dimineaţă şi seară.


„Nu a fost o sarcină programată, ci o surpriză. Înainte, aveam 50 de kilograme, acum am 55. Mănânc orice poftesc, dar nu fac excese. Dimineaţa mănânc întotdeauna cereale cu lapte, la prânz savurez o salată cu un sendviş consistent, cu avocado, iar seara peşte, vită sau pui la grătar. Niciodată nu consum carne de porc. Între mese mănânc măr galben sau struguri. Dar dacă îmi este poftă, mănânc şi pizza sau paste, în cursul zilei. Oricum, înot foarte mult în această perioadă, că alt sport nu prea mai pot face acum. Dar înot cu fetiţa mea, Sara", a declarat, în exclusivitate pentru Click, Catrinel.

Vedeta va naşte prin cezariană, la fel cum a născut şi prima oară, la o clinică privată din Florida, acolo unde locuieşte cu soţul şi fiica ei. Iar în primăvară va reveni în România, pentru botezul celei de-a doua fetiţe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: