Evenimentul de aniversare a unei reviste de business şi life style a pus la încercare priceperea vedetelor în abordarea ţinutelor. Adela Diaconu s-a remarcat cu un outfit în stilul anilor '30.


Multe rochii colorate, scurte sau lungi, pantaloni drepţi- aşa s-au îmbrăcat vedetele la aniversarea unei reviste, care a avut loc la Palatul Ghica. Fiind vorba de o publicaţie life style, evenimentul a impus un cod vestimentar sobru elegant. Adela diaconu şi-a arătat prieceperea în asortarea hainelor cu accesoriile, aşa că a reuşit să fie o apariţie pe covorul roşu. Prezentatoarea postului Nova  Tv s-a identificat cu o lady a anilor '30 prin ţinuta ei: o rochie din două culori, la care a asortat un turban negru şi bijuterii  potrivite.

"Fiind vorba de revistă cu astfel de profil,  trebuia să vii cu o etichetă aparte, aşa că m-am gândit la ceva elegant, distins şi, fiind vorba de oa asemenea locaţie am optat pentru acest stil. Am fost întrebată de unde am turbanul, accesoriile. pot să spun că turbanul mi l-am confecţionat eu, rochia o aveam de mai mult timp şi am scos-o de la naftalină. Nonculorile nu se demodează niciodată. Eu mă îmbrac mai tot timpul colorat însă, de data aceasta, am optat pentru nuanţe care nu se demodează", ne-a spus prezentatoarea tv.

Un astfel de turban poartă şi Beyonce şi se poate comanda de pe site-urile fashion la preţuri accesibile.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: