Conduce un imperiu financiar la doar 29 de ani, fiind moştenitorul unei averi de peste 50 de milioane de euro. Tânăr, celebru şi bogat, Roberto Lazarov reprezintă o partidă bună pentru orice femeie. Inima lui aparţine însă manechinului Iulia Băncilă, alături de care a petrecut o vacanţă romantică la Cairo.


Roberto Lazarov are motive serioase să părăsească definitiv Spania, acolo unde a copilărit şi studiat şi să se stabilească în România.

Mai citeşte:

Augusta Lazarov, şefă peste divertismentul de la Antena 1

Elsa Baeza: "Valeriu Lazarov a fost, într-adevăr, un fel de Dumnezeu"

Lazarov, omagiat de Augusta şi 300 de foşti colaboratori

Augusta: «Nu voi renunţa la verigheta de la Lazarov»

Pe de-o parte, tânărul în vârstă de 29 de ani a preluat afacerile din ţară ale tatălui său, regretatul producător de televiziune Valeriu Lazarov.

Cel mai puternic motiv pentru care Roberto nu vrea să mai călătorească în interes de afaceri îl reprezintă însă iubita sa, cu care are o relaţie de câteva luni.

Iulia Băncilă are 22 de ani, e studentă la ASE, secţia „Economie de Mediu", e manechin al agenţiei „Ralls Agency" şi a avut contracte în China şi Italia, defilând până acum pentru creatori celebri din Europa.

Iulia şi Roberto s-au întors de curând dintr-o vacanţă romantică de două săptămâni, petrecută în Cairo, iar omul de afaceri a postat zeci de poze cu iubita sa pe Facebook.

Dacă, pe plan profesional, fiul cel mare al lui Valeriu Lazarov se poate considera un bărbat împlinit, nici în afaceri nu stă mai rău. El lucrează acum la câteva proiecte de televiziune, care se anunţă a fi de un real succes.

„Nu ne grăbim să lansăm un proiect cu orice preţ, cu orice calitate. Dacă facem ceva o să facem la nivelul unei firme cu brandul «Lazarov». Prezentatori vor fi cei care au lucrat şi învăţat meserie de la tatăl meu şi care ştiu că au capacitatea de a face emisiuni cu o calitate superbă şi modernă", a declarat afaceristul, în exclusivitate, pentru Click!

Despre pasiunile sale: "Trăiesc «full time» în România. Mă întorc în Spania doar câteva zile pe lună pentru a lucra la proiectele de acolo, iar când am timp merg la stadion să văd un meci de fotbal cu Real Madrid".


Despre criza financiară:"Cine nu e afectat de criza financiară trăieşte pe Marte sau vrea să se dea Superman în cluburi. Din fericire, tatăl meu nu era un investitor speculativ şi m-a învăţat să lucrez onest, fără scurtături".Iulia Băncilă cochetează cu modelingul încă de la o vârstă fragedă. Dimensiunile sale aproape perfecte, 88-59-90, şi înălţimea de 1,75 de metri au propulsat-o spre pasarelele de modă internaţionale.

În anul 2007, ea a participat la concursul de frumuseţe Miss Tourism International, desfăşurat în China. 
 
Loading...
Citeste tot despre: