Iulia şi Mihai Albu au decis să divorţeze. Click! v-a prezentat în exclusivitate motivele pentru care cei doi au decis să pună capăt celor opt ani de căsnicie. Evident, în urma divorţului, Iulia şi Mihai vor avea de împărţit bunurile comune.


Potrivit ziarului Ring, Iulia şi Mihai Albu nu au averi considerabile de împărţit. Cei doi au împreună bunuri estimate la 200.000 de euro: un apartament de 120 de metri pătraţi în zona Vatra Luminoasă, care a fost cumparat de cei doi cu 150.000 de euro., o maşină Infiniti condusă de Mihai şi un automobil Mini Cooper cu care circulă Iulia.

Eventualele beneficii din afacerea cu produse de marochinărie a designerului Mihai Albu nu se împart la doi.

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, fetiţa Mikaela, în vârstă de trei ani şi jumătate, va rămâne în grija mamei.

"Mikaela va rămâne la Iulia, dar oricum o vor creşte împreună pentru că Mihai este topit după ea", a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Naşa fetiţei celor doi, designerul Galina Pânzari, speră ca Iulia şi Mihai să se împace.

"Nu cred că va dura mai mult de o lună, pentru că Iulia şi Mihai se iubesc foarte mult, sunt dependenţi unul de celălalt. Poate că aveau nevoie doar de o pauză", a afirmat ea.

 
 
Loading...