Oana Zăvoranu susţine că nu ar fi vrut niciodată ca Pepe să afle că, anul trecut,  i-a purtat copilul în pântece.


Fosta soţie a cântăreţului a scris pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi exprimă supărarea vis-a-vis de scandalul în care a fost implicată în ultima perioadă.

Oana Zăvoranu susţine că Pepe i-a dorit mereu răul şi nu îl vede cu ochi buni.

"Mă simt murdară şi scârbită. Sunt supărată pe mine pentru că sunt proastă, trebuia să mă pun în valoare mai mult. Nu mă deranjează absolut nimic din ce spune "Sfântul" Pepe despre mine.

El a reuşit să ucidă absolut tot ce aveam mai curat în mine. Eu nu îi doresc răul, dar o să mă joc cum a jucat şi el. Am să-i plătesc cu aceeaşi monedă. Aseară am pus punct oricărei discuţii cu Pepe. Să-i fie ruşine! Nu are niciun Dumnezeu, eu am.

Vreau ca el să facă abstracţie de persoana mea, sunt scârbită de cât circ face acest băiat. Pe Veronica A Cara o înţeleg, însă nu aş fi vrut să facă publice anumite lucruri ce ţin de viaţa mea. Nu că aş fi vrut să mă ascund, dar nici că s-a aflat nu mă bucură.

Nu am vrut ca Pepe să afle că am fost însărcinată cu el. Nu am vrut să-şi bată joc de mine. Pepe a simţit nevoia să mă batjocorească. Asta ştie el să facă cel mai bine. Din acest motiv nu am vrut să se afle adevărul", a scris Oana Zăvoranu pe pagina de Facebook.

Mai citeşte:

Oana Zăvoranu: «Îl dau în judecată pe Pepe!»

Oana Zăvoranu: «Pepe a înşelat-o pe Raluca cu o blondă celebră!»

 
 
Loading...