Controverse mari în cadrul emisiunii «Ce gândesc femeile», difuzată în ficare zi, de luni până vineri, de la ora 16.30, la Prima TV! Unul dintre subiectele dezbătute cele patru prezentatoare, Diana, Diane, Sabrina şi Raluca, au cam încins atmosfera.


Astfel, vorbind despre faptul că femeile care au tatuaje sunt uneori considerate uşuratice şi lesne de abordat, Diane (o adeptă a body-painting-ului), s-a cam enervat.


«Depinde mult de tatuaj şi unde este tatuajul ca să fii considerată uşuratică! A fost o perioadă în care era la modă ca femeile să aibă tatuaje în zona lombară ca atunci când se apleacă să se vadă zona», a spus Sabrina.

«Eu nu înţeleg de ce Diane şi-a făcut tatuaje dar nu vorbeşte despre ele», a spus Raluca.

CLIIMA20140417_0077_1.jpg

Ce gândesc femeile


«Nu îmi place să mi se spună "Ia fă, ce tatuaje ai?". Cineva chiar mi-a făcut asta. Probabil că o să îmi mai fac tatuaje pentru că îmi place. Eu consider un tatuaj similar cu facerea unui copil, nu se compară evident.», a venit replica lui Diane.

«Femeile cu tatuaje sunt considerate uşuratice pentru că unele sunt ostetnative», a concluzionat Raluca.

CLIIMA20140417_0078_1.jpg

Ce gândesc femeile


«Cum adică, eu sunt ostentativă dacă am tatuaje? M-am enervat cumplit! Ce sunt mai proastă pentru că am o decoraţiune pe mine? Bărbatul tatuat e şi el la fel de uşuratic? Mentalitatea noastră în ţara asta este un pic înapoiată. Nu sunt de acord cu asta», susţine tăios, Diane.

«Eu nu vreau să îmi fac niciun tatuaj, pentru că mă gândesc la viitor. Probabil că se vor inventa mai multe metode ca să-ţi scoţi tatuajul», a spus Diana.


 
 
Loading...