Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision, a acordat un interviu emoţionant, imediat după încheierea celei de-a doua semifinale a concursului, cea în care a reuşit să se califice în marea finală de pe 18 mai.


Întrebat cui ar vrea să îi mulţumească pentru victoria pe care a reputat-o joi seară, pe scena din Suedia, Cezar a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

"Vreau să îi mulţumesc tatălui meu. Nu vreau să par patetic, dar tata era cel mai bun prieten al meu.L-am simţit lângă mine, când eram pe scenă. M-am gândit la el tot timpul cât am fost aici. Îi mulţumesc şi mamei, însă ei îi pot spune direct pentru că o am aici, lângă mine", a spus artistul.

Contratenorul a mărturisit că a avut foarte multe emoţii în timpul concursului şi că, în ciuda faptului că pare un tip foarte dur, este de fapt un bărbat foarte emotiv.

"Mulţi mă percep ca un tip mai dur, dar de fapt sunt un plângăcios şi un sensibil. Am plâns aproape o jumătate de oră când am aflat că am câştigat", a recunoscut acesta.

Reprezentantul României la Eurovision a povestit şi despre incidentul neplăcut de care a avut parte în cadrul prestaţiei sale live de pe scena de la Malmo.

"Eu am cântat acapella. Exact când am intrat pe scenă, mi-am dat seama că atunci când mi-au aranjat rochia pe mine, mi-au smuls firul de la căşti. Efectiv am cântat fără să aud nimic şi am avut mari emoţii. Am mizat însă pe vocea mea şi pe contrastul puternic dintre virilitatea mea fizică şi timbrul meu de femeie", a declarat Cezar.

Deplasare sponsorizată de BestTourism.ro

 
 
Loading...