După ce a spulberat un Logan, la Mihăileşti (Giurgiu), pe 14 aprilie 2012, exact ca ginerele său Şerban Huidu, fostul senator PSD Vintilă Matei nici nu a coborât din maşină să vadă dacă victimele trăiesc.


Socrul lui Şerban Huidu, fostul senator PSD de Vâlcea, Vintilă Matei (60 de ani), nu a învăţat nimic din tragedia provocată de ginerele său, în toamna lui 2011. După ce Şerban Huidu (36 de ani)  a ucis trei oameni, socrul acestuia a fost protagonistul unui accident comis în aceleaşi circumstanţe. În urmă cu o lună şi jumătate, Matei, aflat la volanul unui bolid de lux, marca Nissan, a intrat pe contrasens şi a spulberat o altă maşină, un Logan. Accidentul s-a produs tot în curbă şi tot din cauza vitezei excesive. Printr-un miracol, deşi Loganul a suferit daună totală, victimile au scăpat cu viaţă.

Fostul senator, care nu s-a ales cu nicio zgârietură în urma accidentului, nici măcar nu a coborât din maşină să vadă dacă pasagerii din Logan mai trăiesc sau dacă au nevoie de ajutor. În ciuda solicitărilor insistente adresate lui Matei de a-şi exprima un punct de vedere vizavi de accidentul pe care l-a provocat, acesta a refuzat orice comentariu.

Cu viteză, pe contrasens, în curbă

Accidentul s-a produs pe 14 aprilie 2012, în Sâmbăta Mare, în zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti. Vintilă Matei, la volanul unui bolid de lux Nissan Maxima, cu motor de peste 200 de cai-putere, gonea cu viteză mare spre Bucureşti. Fostul senator venea de la Giurgiu, cu el în maşină aflându-se şi o femeie. În zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti, Matei nu a ţinut cont de indicatoarele care limitau viteza la 50 km/h.

El a pierdut controlul volanului în curbă şi a intrat pe contrasens, pe linie continuă. Puternicul bolid a luat „la ţintă" un autoturism Dacia Logan, care circula spre Giurgiu. În maşină se aflau Marinela R. (32 de ani), soţul său, fratele şi mama acesteia. Maşina fostului senator i-a spulberat, aruncând Loganul la peste 60 de metri de locul impactului, după cum aveau să stabilească măsurătorile Poliţiei. Limuzina Nissan, deşi a fost avariată serios, şi-a protejat foarte bine pasagerii, aşa că Vintilă Matei şi prietena sa nu au păţit nimic în urma impactului.

Citeşte mai multe şi vezi imagini incredibile de la accident pe adevarul.ro!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: