Duminică seară, Connect-R (31 de ani) a vorbit la emisiunea "Ultima oră" de la România TV despre căsnicia cu Misha, pe numele adevărat Mihaela Şotrocan (22 de ani).


Solistul a lămurit şi câteva aspecte legate de relaţia cu Diana Georgescu, fosta iubită.

"70 la sută se spune că este fetiţă, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am ataşat de ideea asta şi eu, şi Mihaela. Vrem doar sa fie sănătos. Mihaela este însărcinată în trei luni şi 6 zile. Toată lumea a crezut că am făcut nunta fiindcă a rămas ea însărcinată.

E o vorbă: când îţi vorbeşte Dumnezeu, e bine să-l asculţi. Eu eram în perioada în care trecusem de mult de despărţirea de Diana. Aveam vreo 5 luni şi ceva, deşi noi din timpul relaţiei eram cumva despărţiţi neoficial. În tranzitul ăsta eu m-am îndrăgostit efectiv şi ea (Mihaela n.r.) la fel. Mihaela e o blândeţe de om şi asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit şi Dumnezeu a binecuvântat iubirea noastră.

Un alt detaliu pe care nimeni nu îl ştie este că piesa asta (Tenerife Dj Sava feat Misha n.r.) e compusă de mine, versuri şi linie melodică. Aşa ne-am şi cunoscut, când am venit în studio să facem piesa", a explicat Connect-R.

Cântăreţul s-a căsătorit cu Misha pe 25 iulie, în cadrul unei ceremonii restrânse, urmată de o petrecere la fel de discretă.

Mărturisiri emoţionante ale celui mai în vogă artist: «Încă mă simt Ştefan, nu Connect-R»

Loading...