Frumuseţea le-a deschis drumul spre celebritate. Superbele tinere care în anii ‘90 au câştigat concursuri de Miss au povestit, pentru revista „OK!", cum le-a schimbat viaţa această experienţă.


Bianca Brad, Prinţesa Frumuseţii în 1991

„Am participat numai pentru că aşa a vrut mama", îşi aminteşte Bianca, acum în vârstă de 42 ani. Spune că nu regretă experienţa, deşi i-a lăsat un gust amar.

„Organizatorii au încercat să mă păcălească. Premiul cel mare era o maşină, o Dacie pe care mi-au dat-o abia după un an, după ce i-am ameninţat că-i dau în judecată", spune Bianca.

Mai citeşte:

Bianca Brad, de nerecunoscut! Fosta Miss a luat proporţii!

Bianca Brad: «Mi-au rupt sufletul, am retrăit moartea fetiţei!»

Bianca Brad: «Cine mi-a furat geanta s-a îmbogăţit de Crăciun!»

Rita Mureşan, Miss România Top Model 1993


La 20 de ani, creatoarea de modă a participat la Miss România Top Model şi a primit coroniţa care a propulsat-o în lumea modei.

„Acest concurs m-a catapultat direct la Milano. Eram o simplă învăţătoare şi studentă la Drept, la fără frecvenţă. Imediat după concurs, am fost recrutată de agenţia lui Riccardo Gay, cea mai importantă agenţie de modele de la Milano. De altfel, cred că am fost primul manechin din România care a lucrat în străinătate la acest nivel",spune Rita.

Vedeta n-a plecat cu mâna goală de la concurs: s-a ales cu bijuteriile, rochia de seară, pantofii şi costumul de baie purtate în timpul spectacolului şi c-o excursie de două persoane în Grecia.

Citeşte şi:

Rita, la restaurant de fiţe cu fostul soţ

Rita Mureşan: «Nu mi-am hărţuit foştii iubiţi!» VIDEO

Rita Mureşan, ameninţată de fostul iubit

Rita Mureşan s-a apucat de pictură

Daniela Nane, Miss România 1991


Daniela a fost un pionier: prima care a câştigat Miss România după Revoluţie şi tot prima care a reprezentat ţara noastră la concursul Miss Universe.

„Mă simţeam ca o prinţesă în rochia mea de dantelă bleu şi speram să obţin unul dintre cele patru premii. Când mi-am auzit numele, mi-au trebuit câteva secunde să realizez c-am câştigat", povesteşte actriţa.

A fost o experienţă inedită pentru o fată crescută în provincie în anii socialismului. „Am rămas cu amintirea unei călătorii superbe în SUA, unde am cunoscut fete din 72 de ţări, cu care am ţinut legătura peste ani, prin corespondenţă".

Mai citeşte:

Nane: «Sunt una dintre cele mai iubite mame!»

Daniela Nane fuge de bărbaţii însuraţi

Iulia Frăţilă, Miss Constanţa 1993


Fosta vedetă Prima TV n-a ştiut că urma să se-ntreacă în frumuseţe cu alte fete dobrogene: mama ei a trimis fotografii la preselecţie fără ştirea ei.

„Am primit într-o zi o invitaţie la repetiţiile pentru concurs, în condiţiile în care eu habar n-aveam de Miss. Dar titlul m-a ajutat: cei de la SOTI Neptun, care se pregăteau de lansare, m-au invitat să dau o probă de dicţie tocmai fiindcă eram Miss Constanţa. Atunci, câştigarea unui concurs de Miss echivala cu un credit doar cu buletinul: am primit aparatură electrocasnică, un radio cu CD, un storcător de fructe", spune Iulia.

Citeşte şi:

Tu
poţi să o alegi pe Miss România! Află aici cum!

Uite

aici cine vrea să fie Miss Universe! Tu pe care o vrei? - FOTO

Ele
sunt cele 30 de fete care se întrec pentru titlul de Miss România -
FOTO

Iată ce poate nu ştiai despre concursul Miss Univers!

Mai multe detalii despre viaţa celebrităţilor găsiţi în noul număr al revistei OK!, care costă 4,5 lei 
 
Loading...
Citeste tot despre: