Se mândresc la maximum cu copiii lor, se ştie! Cântă despre averi, duşmani, însă în topul preferinţelor sunt versurile în care îşi slăvesc odraslele. Uite cu cine se mândresc Florin Salam, Adi de la Vâlcea, Adrian Minune sau Jean de la Craiova.


Unii dintre ei le-au moştenit talentul vocal, aşa că ăşi doresc carieră în muzică. Însă alţii nici nu vor să audă de manele.

Fata lui Jean de la Craiova este as la matematică


Este un tip discret şi rareori vorbeşte despre familia sa la tv. Dintr-o relaţie anterioară, Jean de la Craiova are un băiat de 23 de ani pe nume Alex, care duce o viaţă normală într-un apartament din Pantelimon, cu mama lui. Îşi câştigă existenţa ca vânzător.  Artistul are şi o fată de aproape 15 ani, Sabrina Dumitrache, olimpică la matematică. Adolescenta nu vrea să audă de muzică, nici măcar atunci când celebrul ei tataă repetă, uneori, prin casă.Băiatul lui Adi de la Vâlcea vrea carieră în tenis


Şi Adi de la Vâlcea este un tată fericit. Acesta are un băiat în vârstă de 16 ani, Alex, care a adus acasă multe trofee câştigate la tenis. Bucuros de reuşitele sale, acesta le-a aliniate pe toate şi s-a fotografiat cu el. Tânărul se antrenează de câţiva ani, şi-şi doreşte să facă o carieră în domeniu, iar tatăl său îl încurajează să urmeze acest drum.

Fata lui Adrian Minune se vrea pe marile scene


Minune este un părinte mulţumit. Fata lui cea mare îi moşteneşte talentul şi îşi doreşte să se realizeze în domeniul muzical. Carmen (16 ani) ia lecţii de canto cu profesoara Crina Mardare şi este  invitată frecvent în emisiuni tv unde a demonstrat că are o voce puternică, promiţătoare.


Fata lui Salam este frumoasă de pică şi cântă super


Vrea să calce pe urmele tatălui şi să aibă acelaşi succes. Betty (13 ani), fata lui Florin Salam şi-a dovedit calităţile pe la câteva concursuri dar şi emisiuni tv unde atatăl ei o susţine şi o răsfaţă din toate punctele de vedere, iar la aniversarea ei, manelistul i l-a dus cadou pe Alex Velea pentru a-i cânta câteva piese.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: