Roxana Nemeş a povestit la Acces Direct că în ultimii cinci ani a trecut prntr-o perioadă destul de grea având în vedere că a descoperit un nodul la sân, despre care a crezut că este cancerigen aproape în mod sigur.


«Am aflat că am un nodul la sân de 5 ani. M-am speriat, fiind destul de mare. Am mers la doctor şi mi s-a spus că trebuie să-mi taie sânul, să-mi scoată nodulul.

Am încercat să fac tratamente naturale. Mama m-a ajutat foarte mult şi mi-a spus că ar fi cel mai bine să folosesc produse naturiste. Nu am vrut să ajung la o intervenţie chirurgicală şi am încercat tot ce se poate. Nodulul nu m-a durut niciodată, dar făcând sport, în concerte, mi-a fost frică să nu mă lovesc.

Anul trecut, când a murit şi bunica mea de cancer la sân, eram convinsă că am cancer. Nu am mai mers la control dar o prietenă mi-a recomandat cel mai bun medic din Bucureşti care mi-a spus că nodulul nu este cancerigen. Primul doctor mi-a spus că a apărut din cauza antconcepţionalelpr. Cred că e pe bază hormonală totul.

Pentu mine a functionat aloe vera. Beau gel de aloe vera ca pe apa, ştiind că-mi face bine. Pe lângă faptul că s-a micşorat, medicul mi-a spus că nodulul nu poate să devină cancerigen», a spus blonda.

 
 
Loading...