Peste numai o lună, Giulia Anghelescu va aduce pe lume o fetiţă. Dar solista nu aşteaptă naşterea şi nici să stea câteva luni cu nou-născuta acasă pentru a se afirma în cariera muzicală. Giulia şi-a anunţat lansarea unui nou single, intitulat „Vorbe goale".


Însărcinată în opt luni, „cumnata" lui Şerban Huidu nu şi-a uitat fanii, aşa că a lansat ieri o baladă cu care să-i încânte până ce va reveni pe scenă.

În ultimele săptămâni de sarcină, medicii i-au interzis Giuliei Anghelescu să mai iasă din casă, ca să nu cumva să o apuce travaliul pe stradă.

Solista nu ascultă sfaturile întocmai, căci este o fire foarte agitată şi activă şi nu suportă să stea închisă între patru pereţi.

Drept urmare, Giulia a ieşit de câteva ori afară, pentru a se plimba în parc sau pentru a finaliza balada cu care vrea să cucerească topurile muzicale.

Melodia este versiunea lentă a unei piese mai vechi, „Vorbe goale", melodie ce a relansat-o pe solistă în cariera solo, după ieşirea din trupa DJ Project.

„«Vorbe Goale» este o piesă la care am muncit mult. Noua versiune este mult mai sensibilă şi asta îmi place foarte mult.

Ne-am dorit ceva diferit şi am dus acest concept mai departe", spune cântăreaţa.

Noua versiune a melodiei atrage atenţia prin versuri şi are o sensibilitate aparte. Păstrează aerul comercial al piesei originale, dar renunţă definitiv la stilul dance, cu care Giulia ne-a obişnuit.

Solista este nerăbdătoare să-şi aducă fetiţa pe lume şi deja s-a apucat de amenajarea camerei micuţei: "Fetiţa este foarte agitată, dă mult din picioare.

Ar trebui să nasc la mijlocul lunii aprilie, dar acum depinde de ea, cred că o să vină mai devreme", a declarat Giulia, pentru Click!

Solista va naşte la o clinică privată din Capitală, moft pentru care va scoate din buzunar în jur de 3.000 de euro.

Şi Vlad Huidu, viitorul tătic, este nerăbdător să-şi strângă odorul în braţe, aşa că numără zilele până când se va înfăptui minunea.

Giulia şi fratele lui Huidu nu se afişează împreună

Giulia Anghelescu şi fratele lui Şerban Huidu, Vlad, s-au cunoscut în toamna anului 2007.

Au avut ceva probleme, căci s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori în primii ani de relaţie.

Giulia şi Vlad se iubesc de cinci ani

CLIIMA20120323_0114_1.jpg

Giulia şi Vlad se iubesc de cinci ani

Totuşi, în 2008 îşi făceau deja planuri de nuntă. Vlad a cerut-o de soţie într-o vacanţă la Paris.

Dar, la numai un an de la „logodnă", în 2009, şi-au spus „Adio!".

Cei doi au reluat relaţia la începutul anului 2011, căci şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

De cinci ani încoace, Giulia şi Vlad Huidu au o relaţie modernă şi nu simt nevoia de a fi mereu împreună, căci pentru ei sentimentele sunt importante, nu apariţiile la braţ prin oraş.

Paparazzii i-au prins cu greu împreună prin Bucureşti, şi atunci doar fugitiv, la intrarea sau la ieşirea din vreun restaurant. 
 
Loading...
Citeste tot despre: