Casa în care a locuit Ion Dolănescu a rămas neschimbată la  mai bine de patru ani de la moartea marelui artist. Chiar şi frânghiile cu care fiul din Costa Rica al acestuia, Dragoş, a încercat să se sinucidă sunt tot acolo.


Ionuţ Dolănescu le-a arătat reporterilor de la ziarul Ring locuinţa regretatului interpret de muzică populară.

CLIIMA20100211_0187_1.jpg

Ionuţ Dolănescu vrea ca monumentul să fie gata în martie, când se va împlini un an de la moartea tatălui său

"Îmi cer scuze pentru deranj, dar n-am vrut să mişc nimic în dormitor. Totul e aşa cum a lăsat tata. Medicamentele sunt încă pe noptieră, crucile pe care le purta la gât şi alte câteva obiecte. Eu cred şi simt că spiritul tatălui meu este peste tot în această casă şi în fiecare obiect rămas de la el. Chiar am organizat mai multe petreceri în această casă pentru că tata era o fire veselă, iubea lumea, îi plăcea să fie înconjurat de oameni, de prieteni şi era trist de câte ori era singur", spune Ionuţ.

Aici este locul unde Dragoş Dolănescu ar fi vrut să se spânzure (foto: www.ziarulring.ro)

În podul casei, de o grindă, stau atârnate frânghiile cu care Dragoş ar fi încercat să-şi ia viaţa.

"Aici a încercat Dragoş să se sinucidă. A mai încercat şi afară în foişor, când şi-a băgat un cuţit în burtă", continuă fiul lui Ion Dolănescu.

Mai multe declaraţii şi imagini, în ziarul Ring.

CLIIMA20110709_0164_1.jpg

Regretatul solist Ion Dolănescu şi-a dorit ca Ionuţ şi Dragoş să fie apropiaţi, însă, din nefericire, cei doi nu au ţinut cont de dorinţa sa


 
 
Loading...