Dana Rogoz este foarte mandra ca a terminat cursurile primei scoli de fashion business din Romania, Artcademy.


Vedeta a pornit aceste cursuri din pasiunea pentru moda si dornica fiind sa afle secretele din spatele glamourului de pe catwalk.


"Am avut 1 an de studiu, in care aproape weekend de weekend - vinerea de la 5 la 9 seara, iar sambata si duminica de la 9 dimineata la 6 seara - am fost prezenta la cursuri, in total 500 de ore de studiu. Nu a fost un an usor, dar a meritat pe deplin. Lectorii francezi, cu experienta bogata in industria modei, au avut asteptari foarte mari de la noi. In fiecare duminica aveam evaluare (insemnand ori test, ori un proiect de realizat pe o tema impusa), iar ritmul si nivelul de lucru ridicat m-au ambitionat. Asa ca pot spune ca am fost printre "tocilarii" primei serii, formate din doua grupe (in grupa mea am terminat a doua", povesteste Dana despre experienta avuta in scoala.


Cu cateva zile inainte de festivitatea de absolvire Dana a prezentat proiectul final, la care a lucrat cateva luni, alegandu-si ca tema Presa glossy din Romania: "Am avut emotii cand mi-au strigat numele si mi-au inmanat diploma. Apoi m-au coplesit regretele, gandindu-ma ca aceste cursuri s-au incheiat".

Loading...
Citeste tot despre: