Are 40 de ani, dar nu se dă bătută în faţa trecerii timpului şi rămâne la fel de sexy ca la 20 de ani.


După câteva mici intervenţii chirurgicale, Dana Săvuică a apelat la un super aparat pentru a scăpa de celulită.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Dana, în urmă cu două săptămâni, când intra la un salon de înfrumuseţare. După apariţia articolului, vedeta a acceptat să ne dezvăluie secretul siluetei ei şi ne-a invitat la o şedinţă de masaj.

Şi nu orice masaj, ci unul practicat de starurile de la Hollywood, cea mai cunoscută fiind actriţa Demi Moore, care la 48 de ani arată incredibil.

"Este vorba despre un aparat, care se numeşte Velasmooth, şi care, simultan, diminuează celulita, reduce în circumferinţă zonele tratate şi îmbunătăţeşte tonusul pielii. În doar o lună, am scăpat de patru centimetri, ceea ce e foarte bine", ne-a mărturisit Dana.

Vedeta face masaj cu aparatul "minune" de 2 - 3 ori pe săptămână. O astfel de şedinţă costă între 25 şi 91 de euro, în funcţie de zona corpului pe care se aplică tratamentul. "Eu fac pe zona abdominală şi pe spate", a mai spus vedeta.

Trebuie spus, însă, că Dana nu foloseşte doar acest aparat pentru a scăpa de celulită. Ea are şi o dietă alimentară bine pusă la punct de un nutriţionist şi bea şi un ceai de plante pentru slăbit.

Vedeta a scăpat de 4 cm în talie, într-o lună

CLIIMA20101003_0106_1.jpg

Vedeta a scăpat de 4 cm în talie, într-o lună

În urmă cu două săptămâni, Dana a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, în timp ce intra la salonul de înfrumuseţare, unde face masajul "hollywoodian"

CLIIMA20101003_0107_1.jpg

În urmă cu două săptămâni, Dana a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, în timp ce intra la salonul de înfrumuseţare, unde face masajul “hollywoodian”


Loading...