Luni seara, după prezentarea de modă Ego Men de 4 ani, cuplurile formate din Victor Slav şi Bogdan Vlădău şi Răzvan şi Dani de la Antena 1 s-ar părea că au ieşit împreună după eveniment


Fotografii şi cameramanii de la Wowbiz, Kanal D, i-au urmărit pe prezentatorii de la Antena 1 şi prezentatorul de la Meteo de la Pro TV după ce au plecat de la o prezentare de modă. Răzvan Simion, Dani Oţil, Bogdan Vlădău şi Victor Slav au plecat de la acelaşi eveniment împreună şi s-ar părea că au fost împreună la masă.

CLIIMA20140409_0002_1.jpg

Bogdan Vlădău şi Victor Slav

După evenimentul de luni seară Victor şi-a postat o fotografie cu Bogdan pe Facebook dintr-o altă locaţie decât cea unde a avut loc evenimentul. Nu se ştie cine ke-a făcut.-o  dar Dani Oţil striga după Victor în faţa restaurantului că vrea să ştie unde merge şi că îşi doreşte să meargă cu el la cină, unde ar urma să plătească Victor Slav.

CLIIMA20140409_0003_1.png

Dani şi Victor puneau ţara la cale după eveniment

Dani a fost întrebat  de reporteri dacă va fi şi Bianca Drăguşanu cu ei, însă nu se ştie ce s-a întâmplat până la urmă. Doar cei patru cunosc adevărul. Cei patru au stat mult în faţa clubului pentru că ploua foarte tare afară.

CLIIMA20140409_0004_1.png

Cei patru în faţa clubului unde a avut loc evenimentul

 
 
Loading...