O fi România frumoasă, dar nu şi pentru ei! Unele vedete care au vizitat anumite destinaţii din ţara noastră, spun că au rămas tare dezamăgite. Ba s-au îmbolnăvit la mare de la apa de la duş, ba au ajuns să deteste Delta Dunării din cauza ţânţarilor, ba regretă c-au plătit bilet pentru a vizita Casa Poporului şi n-au văzut mare lucru...


Entuziasmul că vor vizita nişte locuri frumoase le-a pierit pe loc, o dată ajunşi acolo, şi au ajuns să regrete că s-au deranjat pentru asta.

Spre exemplu, Daniel Cruceru, prezentatorul emisiunii „Poveştiri adevărate" de la postul tv ACASĂ, e de-a dreptul dezgustat de Casa Poporului, din postura de vizitator.

„A fost o mizerie de tur! Eu unul am văzut Casa Poporului de un milion de ori, pe vremea când eram reporter. De curând, am intrat din nou aici, de data asta în postura de turist. Eram cu nişte prieteni care nu o mai văzuseră şi nu puteam să stau şi să-i aştept afară. Aşa că am intrat cu ei. Am plătit 35 de lei pe bilet. Destul de mult, dar am sperat că-mi va fi răsplătit efortul. Surpriză, însă! Am putut vizita doar câteva holuri şi câteva săli. Absolut anoste, absolut neinteresante. Nimic din adevăratul spectacol al Casei Poporului", a scris Cruceru pe blogul lui.

„Sălile de plen ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, subsolurile, mai ales faimoasa piscină, şi încă multe alte «atracţii» nu intră în turul pentru vizitatori. Nu sunt accesibile publicului larg! Chiar nu am reuşit să înţeleg de ce. Mai ales că fiecare turist trece prin fitrul anti-metale. Totul se desfăşoară în siguranţă, nu există nici un pericol pentru vreun parlamentar. Măcar în weekend, când Casa Poporului e pustie, toate aceste obiective ar trebui deschise publicului larg. NÎn fine, turul a fost o totală dezamăgire. Şi atunci ne întrebăm de ce Casa Poporului nu este o atracţie turistică reală precum Turnul Eiffel sau Muzeele Vaticanului, mai ales că povestea Casei Poporului este halucinantă", a mai scris prezentatorul de la „Poveştiri adevărate", pe blog

Mădălina Radu, disperată de ţânţarii din Deltă

O altă vedetă care s-a întors cu coada între picioare din vacanţa petrecută la noi în ţară este Mădălina Radu, care nu mai vrea să pună piciorul în Deltă în viaţa ei!

Ea ne-a mărturisit că au mâncat-o ţânţarii şi nici n-a văzut vestitele păsări, despre care auzise tot soiul de poveşti încântătoare. Mădălina vrut să petreacă neapărat ziua de 1 Mai în Delta Dunării, însă experienţa a fost una de coşmar.

S-a dus cu iubitul turc şi cu gaşca de prieteni, în speranţa că se va relaxa, însă sexy OTV-ista fără chiloţei mai mult s-a enervat. „În primul rând, nu am văzut nici o pasăre şi nici un animal. Speram să fie plin de păsări, dar de unde! Abia am văzut trei lebede, şi alea chinuite. Apoi, ne-au terorizat ţânţarii şi insectele. Nu mi-a plăcut nimic în Deltă, a fost prima şi ultima dată când mai merg acolo", ne-a declarat Mădălina. Singurul lucru care i-a plăcut a fost mâncarea pe bază de peşte, servită la hotelul de patru stele unde au stat.

Oana Turcu, dezamăgită de Litoralul românesc

Şi Oana Turcu a trăit, în această vară, o experienţă urâtă pe Litoralul românesc. Soţia lui Cristian Brancu a venit plină de coşuri de la Mamaia, după duşurile pe care le-a făcut la hotel.

„Am stat câteva zile pe Litoral şi am plecat cu câteva amintiri neplăcute. Pe piele. Am făcut nişte bubiţe ciudate. Cred că una dintre cele mai grave probleme ale acestei ţări ajunge atât de repede în contact cu noi. E vorba de apa de la robinet. Îmi aduc aminte, cu tristeţe, că la Viena mi s-a spus că pot bea apa de la chiuvetă, pentru că e la fel de curată precum apa plată. Şi ce diferenţă e între Viena şi Mamaia! Nu mă refer la băutul apei, căci se ştie că dacă înghiţi niţică apă de la mare, capeţi enterocolită", a scris Oana, pe blogul ei. Vedeta spune că nu a apucat să facă baie în mare şi e de părere că bubele care i-au apărut sunt cauzate de apa de la duş.

Ombladon: «Suntem o ţară de cretini!»

Dezamăgit de oamenii din jur, rapperul Ombladon din trupa Paraziţii este foarte dur atunci când vine vorba despre România, spunându-şi părerea fără menajamente.

„Dacă aş avea putere aş schimba oamenii din România pentru că suntem o ţară de cretini şi de cocalari", spune Ombladon.

Întrebat dacă foloseşte maşina şi pentru a agăţa fete pe Magheru, Ombladon este foarte ferm. „Nu sunt un frustrat sexual. Eu nu am făcut niciodată de astea. Nu ascult muzică la maxim cu geamurile deschise. Ştiu că suntem o ţară de ţigani şi de cocalari, dar eu nu sunt atent la oameni de ăştia că dacă le-aş da atenţie m-aş enerva şi aş da cu ei de pământ. Oricum, asta e o ţară de cretini", a mărturisit rapperul la Digi24, în cadrul emisiunii „La volan".

De altfel, în versurile pe care le cântă alături de trupa Paraziţii, rapperul critică frecvent românii. „Că porţi bascheţi sau tocuri, tot veţi coborî din blocuri,/ Oameni trişti, inculţi, plânşi, toţi în căutare de joburi", spune el, în melodia „Instigare la cultură".

Dan Helciug: «S-a dus gena bună. Românii s-au stricat!»

Şi Dan Helciug e nemulţumit de România. Cântăreţul se declară supărat din cauza faptului că românii se lasă călcaţi în picioare. În 2010, într-un interviu acordat adevărul.ro, Helciug declara că i-ar plăcea să se mute în Austria.

„Sunt un adept al sistemului german. În Austria totul este corect, iar oamenii sunt respectaţi. Nu se compară cu România. La noi în ţară, oamenii nu-şi cunosc drepturile şi se lasă călcaţi în picioare. Nu ştiu cum va fi să locuiesc în Austria, dar sunt convins că va fi mult mai bine decât aici. Am prieteni care deja şi-au făcut o situaţie în străinătate şi sunt mulţumiţi".

Totodată, artistul e de părere că românii sunt needucaţi. „S-a dus gena bună. Românii s-au stricat de la o generaţie la alta. Cred că 50% dintre români sunt foarte nesimţiti, needucaţi şi nu dau doi bani pe drepturile lor. Guvernul face ce vrea din oameni, pentru că are cum să facă lucrul ăsta. Nu ai să vezi un român care să prostesteze. De-asta există în România aceste legi contra firii, anormale, care ajută doar buzunarele guvernanţilor. Degeaba sunt trimişi copii la facultate, ei tot fără personalitate rămân. Până şi valorile au plecat din România. Aşa că oamenii simpli nu mai au pe cine să «copieze»", preciza Helciug.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: