Zvonurile potrivit cărora Oana şi Pepe s-ar despărţi au făcut-o pe mama actriţei să plângă. Ea a spus că este alături de ea şi că simte că are nevoie de ea, dar nu recunoaşte.


Citeşte şi:

Mărioara Zăvoranu: «Oana nu m-a sunat de ziua mea»

Costin Mărculescu: „Oana şi Pepe fac diverse scenarii să-şi bată joc de paparazzi"

Oana Zăvoranu: «Cred că într-o altă viaţă am fost un câine oropsit»

Mărioara Zăvoranu susţine că Oana este "totul" pentru ea.

Cu lacrimi în ochi, ea a declarat joi la Acces Direct că este alături de Oana.

"O iubesc, dacă cineva mi-ar cere un ochi pentru ea mi l-aş da. Eu ştiu că ea are nevoie de mine, dar nu recunoaşte. Eu am făcut-o pe Oana din dragoste adevărată. Mi-aş da şi un ochi pentru ea", a spus ea.

Cu toate acestea, miercuri la Acces Direct, Oana Zăvoranu nu a avut cuvinte la fel de calde pentru Mărioara.

"Nu, nu vreau să moară, nici gând, ar fi prea uşor să fie doar atât. Moartea în somn este pentru oamenii buni, nu pentru ea. Mă rog să-şi ispăşească toată pedeapsa, apoi să moară îngheţată în tomberon, după ce simte cum e să rămână fără bani de medicamente şi să nu aibă ce mânca ", a spus Oana Zavoranu, în contextul în care mama ei nu s-a prezentat la un proces motivând că e internată în spital.

"În ultima vreme Oana e foarte influenţabilă şi crede că mama ei e o duşmancă. Ea nu ar fi trebuit să fie cu Pepe de la bun capăt. Am simţit asta. Acum ea este total schimbată. Cred că suferă cu nervii. Orice s-ar întâmpla, mama e tot mamă. Întotdeauna voi fi alături de ea. Nu m-am dus la proces fiindcă avocatul meu este bolnav, iar eu sunt în spital, am suferit o operaţie.", a explicat Mărioara Zăvoranu.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: