Cântăreaţa a reacţionat pentru cei de la „Drept la ţintă” şi a precizat cum stau lucrurile în relaţia pe care ea o are cu medicul Cornel Brotac.


De unde a început povestea - Denisa de la Bambi i-a spart casa unui medic

Iată ce a declarat Denisa: „E o aberaţie! El e despărţit din ianuarie, noi am început relaţia în mai! Nu mai îmi pasă ce crede lumea... Şi oricum fiecare îşi alege ce vrea să creadă, în ultima instanţă. Eu faţă de Dumnezeu, faţă de familia mea şi faţă de mine, principiile şi valorile care m-au guvernat până acum sunt mai mult decât împăcată.

Plec la un drum lung, greu dar cred că şi frumos şi nu vreau să las nimic să-mi umbrească această experienţă. Vreau să ma deconectez total şă să uit ... măcar pentru câteva luni, de mizeriile, mocirla şi răutăţile din România ...

De noroiul care se aruncă în artişti în mod gratuit, în oameni care au bucurat de atâtea ori prin melodiile, versurile şi glasurile lor doar de dragul de a vinde hârtii! Vreau să uit de toate lucrurile care mi-au provocat de atâtea ori scârbă”, a precizat Denisa care a plecat astăzi în America.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: