Diana Munteanu Niculescu este dovada vie a faptului că frumuseţea nu are nevoie de ajutor din partea medicului estetician.


Mamă a unui băieţel, Diana reuşeşte să-şi păstreze prospeţimea doar prin metode naturale, neavând nevoie de nicio operaţie estetică pentru a se pune în valoare.

Spre fericirea ei, blonda are norocul unui trup pentru care nu trebuie să facă foarte multe sacrificii. "Frumuseţea înseamnă un mare dar de la Dumnezeu care trebuie întreţinut după ce ai norocul să-l capeţi. Iar eu fac parte din categoria persoanelor care chiar cred că frumuseţea vine din interior. Sunt foarte multe persoane despre care, deşi nu au neapărat forme perfecte, spunem că sunt frumoase...", a declarat ea pentru Pro TV Magazin.

Acum, când vara se apropie cu paşi repezi, Diana aplică regula de bază din fiecare an: alimentaţie sănătoasă şi multe lichide.

Diana şi Claudiu Niculescu sunt căstoriţi de cinci ani şi au împreună un băieţel

CLIIMA20110714_0018_1.jpg

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu s-au casatorit in urma cu patru ani

"Trebuie să consumăm în perioada asta toate verdeţurile posibile. Mai ales hidratarea e foarte importantă. Eu beau cam 3 litri de apă în fiecare zi… Dar bineînţeles că ajut şi prin creme şi tratamente faţa, dar şi corpul, toate produsele pe care le folosesc sunt pe bază de vitamine şi acid hyaluronic", a povestit ea.

Prezentatoarea Antena 2 a vorbit şi despre operaţiile estetice, pe care nu are de gând să le încerce niciodată.

"Nu sunt împotriva lor, dar nu sunt nici de partea celor care exagerează şi fac din asta un mod de viaţă. Atâta timp cât o operaţie de acest gen îţi rezolvă o problemă de sănătate sau una de ordin psihic, adică un eventual complex care te jenează cumva, atunci operaţia în sine se justifică. Altfel, să o faci doar de dragul unor tipare nu mi se pare o idee grozavă. Cred că frumuseţea este un atu, însă nu unul pe care să poţi miza la infinit şi nu unul decisiv, în tot cazul",  este de părere Diana.

Loading...
Citeste tot despre: