532.000.000 de euro! Atâţia bani au fost în joc, în total, la cele mai spectaculoase şi mai mediatizate divorţuri din 2011. Patru miliardari din „lumea bună" şi-au luat la revedere de la nevestele cu care au împărţit ani în şir bune şi rele. Averile s-au împărţit şi ele.


Omul de afaceri Puiu Popoviciu (51 de ani) a depus la începutul acestei săptămâni cerere de divorţ, la Judecătoria sectorului 1.

Decizia sa este doar una din şirul de despărţiri spectaculoase din acest an.

În cazul lui Popoviciu, divorţul se anunţă unul cu scandal, mai ales că la mijloc este o avere estimată la circa 420 de milioane de euro şi o amantă tinerică.

Cel mai probabil, soţia Doina Nadia (51 de ani), cu care omul de afaceri e căsătorit de aproape 29 de ani şi cu care are o fată, nu va accepta ca amanta să rămână cu tot.

Mai ales că Popoviciu şi-a început ascensiunea în afaceri pe spatele socrului, celebrul demnitar comunist Ion Dincă, zis „Te leagă".

Decizia lui Popoviciu de a divorţa nu a şocat pe nici unul dintre apropiaţii familiei, care ştiau de idila acestuia cu blonda Dorothy.

Nici în cazul patronului echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany (40 de ani) , divorţul nu i-a mirat pe prieteni.

Toţi, inclusiv soţia lui Arpad, Kinga (38 de ani) ştiau despre relaţia miliardarului cu Ana Maria Fehrer, o fostă dansatoare de 21 de ani.

În trei ani, ea a reuşit să-l convingă pe Paszkany să uite de soţie şi de cei doi copii. La divorţ, a fost în joc o avere de 42 de milioane de euro.

Soţia s-a ales cu o casă în Austria şi o sumă consistentă de bani, conform surselor. Un alt VIP din fotbal care a a decis să-şi refacă viaţa alături de amantă este Cristi Borcea.

După o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, care i-a dăruit şi 3 copii, boss-ul dinamovist s-a decis brusc că nu poate trăi fără timişoreanca Alina Vidican, cu care se iubea de şapte ani.

Divorţul a decurs ca la carte: rapid şi în bună înţelegere, chiar dacă la mijloc a fost o avere evaluată la 60 de milioane de euro. Dovadă clară că Mihaela a primit suficienţi bani pentru tot restul vieţii.

Cel mai aprig război a fost între soţii Irinel şi Monica Columbeanu. Rănit în orgoliu, afaceristul cu o avere estimată la circa 10 milioane de euro luptă şi acum cu Moni pentru custodia fetiţei lor, Irina.

Averea i-a rămas lui în întregime, fosta soţie declarând încă de la început că nu vrea banii lui Iri.

Arpad şi Kinga Paszkany

Patronul CFR Cluj a pus punct căsniciei cu Kinga ca să-şi refacă viaţa alături de amanta cu 20 de ani mai tânără. La divorţ, a fost în joc o avere de 42 milioane euro.

Puiu şi Doina Popovici


Are o avere estimată de „Forbes" la 420 de milioane de euro. Face afaceri în domeniile imobiliar, hoteluri şi restaurante. Este căsătorit cu Doina Nadia de 29 de ani.

Cristi şi Mihaela Borcea

CLIIMA20111001_0167_1.jpg

Cristi şi Mihaela Borcea

Boss-ul dinamovist, cu o avere de circa 60 de milioane de euro, a divorţat de Mihaela după 22 de ani. S-a recăsătorit cu Alina Vidican.

Irinel şi Monica Columbeanu

CLIIMA20111001_0168_1.jpg

Irinel şi Monica Columbeanu

Cel mai aprig război din acest an a fost cel dintre Irinel şi Monica Columbeanu. Cei doi se judecă şi acum pentru custodia copilului. Averea de 10 milioane de euro i-a rămas în totalitate lui Iri.

Vezi şi:

Amalia şi Ilie Năstase, divorţ de 7 milioane de euro

Moni, divorţ şi scandal copiat după Răduleasca!

Zăvo şi Pepe, maraton sexual după divorţ


 
 
Loading...