După ce a stat în atenţia presei tabloide în nopţii petrecute cu Licviu Vârciu, DJ Harra revine, de data aceasta implicată într-o problemă legală.


Frumoasa vedetă a relatat pe blog despre o întâmplare care a marcat-o, făcând referire la felul în care a fost păgubită de un coleg de breaslă.

"Nu demult mi-a fost recomandat de o cunoştinţă un băiat spre al folosi ca MC, toate bune şi frumoase până aici. Petreceri săptămâna de săptămâna, involuntar începi să te împrieteneşti şi deja începi să nu-ţi mai fereşti lucrurile şi să nu mai dormi cu stresul că poate îţi fuge colegul cu banii sau bagajele.

Un prieten bun şi foarte cuminte care mă însoţea mai peste tot îşi dorea un Iphon 4. MC-ul săritor din fire ce spune: «Iţi fac eu rost din USA la 100 de euro unul dar îmi trebuie un avans să îi dau celui de acolo». Băiatul ce zice: «Pai vreau şi pentru iubită şi pentru fratele meu». Total 300 de euro. Cred că deja ştiţi ce a urmat nu? I-a dat bănuţii toţi, iar bineînţeles că telefoanele sunt pe vapor şi acuma
" a scris Harra pe blog.

După ce a aflat de această poveste, DJ Harra a rupt legătura cu MC-ul însă a fost nevoită să mai presteze alături de MC Deep într-un club, întrucât încasase deja avansul.

"Conştient fiind că e ultimul party şi nefiind departe de meseria de hoţ, îşi găseşte un moment propice şi îmi clonează cardul. Ca orice om, merg, caut bancă care-mi trebuie, bag cardul şi ce credeţi? Nu mai erau banii!" povesteşte DJ Harra indignată.

Vedeta s-a alăturat altor victime ale lui MC Deep şi au mers direct la poliţie unde l-au reclamat.


Loading...
Citeste tot despre: