L-aţi văzut în show-ul transformărilor de la „Te cunosc de undeva" şi urma să participe la Antena 1, la „Splash! Vedete la apă"


Din păcate la antrenamente Doru Todoruţ (37 de ani) s-a accidentat şi şi-a rupt degetul mare de la piciorul drept, după ce a încercat o săritură cu spatele, de pe marginea bazinului. În apă, în momentul rotirii, a lovit cu piciorul marginea piscinei atât de tare, încât degetul a cedat, ce a dus la încheierea antrenamentelor pentru solistul de la Deepcentral, care acum se deplasează sprijinindu-se într-o cârjă.

CLIIMA20140529_0086_1.jpg

Doru şi colegii lui

"Trei săptămâni va trebui să port această orteză. Degetul nu mă mai doare chiar atât de rău, iar eu vreau să rămân în competiție chiar dacă, în aceste condiții, nu mai pot continua antrenamentele. De aceea, dacă la Bacău (n.n. locul filmărilor) voi trece de primul tur, acela al calificărilor, voi fi mulțumit", ne-a spus Doru Todoruţ. Chiar dacă va nu va mai participa la "Splash! Vedete la apă", acest lucru nu-l împiedică pe Doru să participe alături de alte vedete ale Antenei 1 la Raliul Deltei, competiție care se va desfășura în județul Tulcea, week-end-ul acesta, între 29-31 mai, și unde solistul va experimenta postura de copilot. 
 
Loading...