Sâmbătă se împlinesc doi ani de la moartea lui Ion Dolănescu, iar fiul său cel mare, Ionuţ, vrea să îl comemoreze ca la carte. Ionuţ le-a dat termen de 24 de ore muncitorilor, pentru a monta monumentul din granit cu bust din bronz de 10.000 de euro.


Din 2009, de când celebrul solist a trecut în nefiinţă, cei doi fii ai săi, Dragoş şi Ionuţ, se judecă pe moştenirea de 5 milioane de euro, proces care pare fără sfârşit.

Citiţi şi:

A purtat la botez fracul de la Dolănescu

Botezul lui Darius în Costa Rica pe muzica bunicului, Ion Dolănescu - FOTO

Acuzatorul lui Dragoş Dolănescu a trecut testul cu detectorul de minciuni

Dragos Dolănescu: «Îmi este tare ruşine. Mâine trebuia să onorăm ziua de naştere a tatei»

Însă, cei doi au mai avut un motiv serios de dispută, cavoul lui Ion Dolănescu, lăsat în paragină, de la înmormântare.

Cum Ionuţ are actele şi doar el poate reface, din punct de vedere legal, mormântul, lui Dragoş nu i-a mai rămas decât să-l tragă de mânecă, pentru a urgenta lucrările.

Ionuţ a anunţat încă de anul trecut că va ridica un monument scump, de 10.000 de euro, comandat în Brazilia, însă, până zilele trecute, nimeni nu l-a crezut.

Ieri, reporterii Click! i-au găsit la treabă, în cimitirul Bellu, pe câţiva muncitori: "Ne-am luptat în jur de 13 ore, cu montarea plăcilor negre de granit, grele de peste 200 de kilograme, aduse tocmai din Brazilia. În dimineaţa asta punem şi bustul, iar lucrarea va fi gata la timp, pentru parastasul de mâine", ne-a declarat unul dintre băieţi.

Ionuţ nu va fi prezent la parastas, căci se află într-un turneu în America, însă şi-a rugat o fină să se ocupe de pomană.

Nici Dragoş nu se lasă mai prejos, el invitând, mâine, prietenii de familie la slujba de comemorare, care va avea loc la ora 12.00, la Biserica Sf. Gheorghe.

Click! spune:

Ionuţ Dolănescu va face, sâmbătă, o pomană separat de fratele său mai mic, Dragoş. Ionuţ nu este în ţară, dar şi-a rugat rudele să se ocupe de parastas.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: