Campanie, campanie, dar şi frumuseţea contează! Deşi merg zilnic la sediul de campanie al preşedintelui suspendat, Elena şi Ioana Băsescu şi-au făcut timp şi pentru o vizită la un salon de fiţe din Capitală! Fetele vor să fie în formă pentru referendumul de săptămâna viitoare.


Fotoreporterii Click! le-au surprins, miercuri după-amiaza, pe surorile Băsescu la salonul „Sunshine Club" din Şoseaua Nordului, frecventat, de altfel, numai de vedetele cu dare de mână. Când Elena a ajuns la salon, sora ei se afla deja acolo.


În vreme de EBa a optat pentru o ţinută sport şi nişte şlapi, Ioana a venit pe tocuri şi cu o rochie office, aşa cum ne-a obişnuit la mai toate apariţiile. Fetele lui Băsescu se pregătesc, aşadar, pentru referendumul de la 29 iulie, când se va decide dacă tatăl lor rămâne preşedinte sau îşi ia „Adio" de la Cotroceni.

După ce şi-au făcut diverse tratamente de înfrumuseţare şi, probabil, au stat un pic la solar, prima a ieşit Ioana, care a fost preluată de un BMW negru.

Preţuri piperate- La salonul de pe Şoseaua Nordului, pentru un tratament anticelulitic de 50 de minute, fetele scot din buzunar 180 de lei, iar pentru tratamente faciale, între 200 şi 400 de lei. Un minut la solar este 4 lei, dar, dacă optează pentru un bronz organic, trebuie să plăteas- că 100 de lei pentru o şedinţă. O manichiură  simplă e 60 de lei, iar o pedichiură 90 de lei.


După jumătate de oră, a ieşit şi Elena, care a urcat la volanul Range Roverul-ui ei. EBa se pregăteşte, de altfel, şi pentru nunta cu iubitul ei, Bogdan Ionescu.

Se pare că marele eveniment va avea loc undeva spre sfârşitul lunii august, aşa că este de înţeles că viitoarea mireasă vrea să facă din timp toate pregătirile fizice. Elena este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare.

Recent, ea a declarat foarte tranşant pe un site de socializare că merge la „Sunshine", şi nu la salonul Mihaelei Borcea, sugerându-i acesteia că îi va trimite nota de plată dacă îşi mai face reclamă pe seama ei.

«EBa are un început de celulită»

Cosmeticiana Raluca Vasile („Cosmetic Beauty Rozze") a remarcat că Eba are un început de celulită, vizibil mai ales pe pulpe.

Picioarele Elenei Băsescu


„Pielea ei arată bine, dar în anumite zone, mai ales pe spatele piciorului, are celulită. Nu este foarte pronunţată, aşa că ar putea să o trateze din timp şi să o estompeze cât să nu mai fie vizibilă. Ar avea nevoie de electrostimulare, dar îi recomand un tratament cu aur, terapie ce elimină celulita incipientă şi întinde pielea în zonele-problemă. În plus, aurul este recunoscut pentru proprietăţile sale de antioxidare", este de părere cosmeticiana Raluca Vasile.

În ceea ce o priveşte pe sora ei, Ioana, deşi nu are semne de celulită, aceasta are şi ea motivele ei pentru a ţine aproape de saloanele de cosmetică şi înfrumuseţare.

Picioarele Ioanei Băsescu


„Pielea ei are nevoie de hidratare urgent. Pe genunchi se formează nişte riduri urâte şi nu va scăpa de ele dacă nu va lua repede măsurile necesare. Ei îi recomand saune, împachetări cu parafină şi chiar cu nămol", a mai spus cosmeticiana.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: