Televiziunile se „bat" şi anul acesta în superprograme pentru noaptea de Anul Nou. Cele mai îndrăgite show-uri tv, cele mai curtate vedete şi muzica momentului, toate acestea se regăsesc în programele pregătite pentru cea mai aşteptată noapte din an. Click! îţi spune totul despre distracţiile de la tv.


Vedetele de la «Dansez» fac show

În noaptea de Revelion, telespectatorii Pro Tv se vor întâlni cu peştişorul de aur, care le va împlini cele mai jucăuşe dorinţe. Andra şi Cătălin Măruţă, împreună cu Antonio Dos Santos, alias peştişorul de aur, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabilă doar în seara de Revelion, astfel că fiecare invitat va putea fi cine visează să fie şi va putea face ce şi-a dorit tot anul să facă.

Fiecare se poate juca de-a celălalt, poate face glume despre felul de a fi al colegului invidiat şi despre talentul acestuia. Vedete din toate zonele de spectacol vor avea ocazia de a face haz de colegul de breaslă şi de a imita haios antrenori, concurenţi, juraţi, masterchefi sau staruri. Că e „Masterchef", „Românii au talent", „Vocea României", „Dansez pentru tine", „Las Fierbinţi", „Happy Hour" sau „Serviciul Român de comedie", toate vor fi aruncate în aer cu mult haz, într-un joc simpatic al aparenţelor coordonat de prezentatorii programului, Andra şi Cătălin Măruţă.

Adrian Enache cântă cu fiica


Anul acesta, telespectatorii Antena 1 vor petrece noaptea dintre ani cu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, în cadrul programului „Chef cu Nae şi Vasile". Dan Negru promite că „Revelionul sparge ghinionul", iar Mirela Boureanu Vaida va aduce distracţia şi voia bună în casele tututor românilor, în emisiunea „Revelion la Hanul Mirelei". În premieră, în programul de Revelion prezentat de Mirela, Adrian Enache va face un duet cu fiica sa, Diana, în vârstă de 16 ani!

Deşi a fost de acord ca fiica sa să urmeze o şcoală de canto, Adrian nu a avut până de curând ocazia să cânte alături de Diana. „Pentru prima oară după mulţi ani, am avut nişte emoţii teribile pe platou, întocmai ca atunci când a venit pe lume Diana. Până la urmă momentul e ca o a doua naştere pentru ea. Sunt foarte fericit şi mândru de ea! Deja suntem chemaţi la petreceri împreună!".

Roata Revelionului


La Kanal D, Liviu Vârciu vă invită la ediţia specială de Revelion a emisiunii „Roata Norocului" la... „Roata Revelionului".

La cumpăna dintre ani, Liviu şi Ana Maria sunt gata să ofere o seară de neuitat alături de artişti consacraţi. Cătălin Botezatu, Ionuţ Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestriţu, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemeş şi Jean de la Craiova vor încinge atmosfera.

Mondenii, în formă


De Revelion, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ v-au pregătit o ediţie specială a emisiunii „Mondenii". La sfârşit de an, „Fetele Bune" se hotărăsc să meargă la colindat. Pentru Serghei Mizil, orice ocazie poate deveni un motiv de distracţie, cu atât mai mult Revelionul. Aşa că s-a gândit să-i invite la petrecere pe Mădălin Voicu, Alexandra şi Carmen Harra. Apoi, spre dimineaţă, de la 02.30, Prima TV include multă muzică populară şi lăutărească în programul „Petreceţi cu noi".

TVR 1- Postul public de televiziune a pregătit un Revelion cu multă voie bună: „Piaţa Revelionului 2013", prezentat de matinalii de la Radio 21 - Orlando, DJ Andy, Manuel Dinculescu şi Anca Maco, şi „Povestea de vis", prezentată de Irninis Miricioiu şi Alex Stanciu. Urmează programul „La mulţi ani, România!", prezentat de Iuliana Tudor. Momentele prezentate în „Piaţa Revelionului 2013" reunesc pe aceeaşi scenă cei mai de seamă artişti de folclor ai momentului. După gongul de la miezul nopţii, începe „Poveste de vis", un program de divertisment ce-i are în distribuţie pe Dida Drăgan, Gabriel Dorobanţu, Vunk, Tavi Colen etc.

National Tv- Corina Chiriac vă oferă un „Show-cadou de Anul Nou". A pregătit mese cu bucate alese, pentru ca invitaţii ei de seamă să se simtă ca la ei acasă. Printre cei care vor petrece Revelionul alături de Corina Chiriac se numără Luminiţa Anghel, Gabriel Dorobanţu, Dida Drăgan, Marcel Pavel, Nicola, dar şi mulţi alţii.

Pro Cinema- Programul special de Anul Nou începe la PRO Cinema cu reluarea concertului de Crăciun susţinut de Ştefan Bănică jr. De la 23.55, atenţia se mută în Piaţa Revoluţiei, unde se va transmite live trecerea în 2013. Apoi, de la 00.15, e timpul pentru râs. Mihai Bobonete, îndrăgitul actor din serialul „Las Fierbinţi" prezintă un program de stand-up comedy, „Bobo's Laif".

Antena2- Odată trecuţi în noul an, Antena 2 vă invită la cea mai trăsnită petrecere cu vedetele de seamă ale postului şi artişti de muzică populară din toate zonele ţării.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: