Vedeta din „Trăsniţii" găteşte de Paşte o super reţetă


Actriţa Livia Taloi, pe care o ştiţi din „Trăsniţii", de la Prima TV unde o interpretează pe Ema, ne-a povestit că de Paşte găteşte un fel special de Ouă umplute, a cărei reţetă ne-a oferit o şi nouă
Ouă umplute
Ingrediente:
- 12 ouă
- pate ficat (150 gr pate de ficat de raţă)
- 2 linguriţe muştar
- maioneză de casă
- 2 linguri iaurt
- sare, piper, pătrunjel

Preparare:
- Fierbeţi ouăle tari. Preparaţi maioneza în timp ce ouăle fierb.
- Ouăle fierte se taie în jumătate pe lungime. Se scot gălbenuşurile şi se pun într-un bol. Se freacă bine cu o furculiţă, se adaugă pateul, sare şi piper, şi se freacă până obţineţi o pastă omogenă. Adăugaţi apoi muştarul şi 4 linguri de maioneză, şi frecaţi până obţineţi o pastă fină.
- În restul de maioneză adăugaţi iaurtul şi amestecaţi.
- Pe un platou se aşează un strat de maioneză cu iaurt, pe care puneţi albuşurile cu tăietura în sus.
- Umpleţi golurile albuşurilor. Presăraţi puţină boia dulce peste ouă şi puţin pătrunjel tocat pentru aspect.



 
 
Loading...
Citeste tot despre: