Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi Silviu Prigoană (50 de ani) se apropie de episodul celei de-a cincea împăcări. În culisele acestei „telenovele" se duc negocieri aprinse. Afaceristul încearcă să o recucerească, asigurând-o de iubirea lui, dar nici ea nu se lasă mai prejos. Ca să-i arate că mai are sentimente pentru el, aseară i-a dat papucii noului iubit, Mihai (33 de ani).


După ce a recunoscut public că îi simte lipsa fostei sale soţii şi că încă o iubeşte, toată lumea se aştepta ca, de-a doua zi, Adriana Bahmuţeanu să revină cu bagaje cu tot în vila milionarului. Nu s-a întâmplat, însă, aşa. După patru divorţuri, vedeta tv nu mai are încredere totală în bărbatul alături de care a stat zece ani.

„Că vine unul şi spune că mă iubeşte nu mă încălzeşte. Faptele lui dovedesc contrariul. Dacă ne-ai lăsat pe stradă, iar tu ai şapte case în Bucureşti, asta nu înseamnă iubire. Trebuie să ne demonstreze că ne iubeşte, iar el ştie cel mai bine cum s-o facă", a spus miercuri, pentru Click!, Adriana Bahmuţeanu.

După ce luni Prigoană a fost în vizită la Bahmu acasă, marţi seară, şi Adriana s-a dus în vizită la fostul soţ şi a stat cu el vreo două ore. Despre acea întâlnire de taină, vedeta de la Antena 2 nu vrea să ofere prea multe detalii. Ea nu a spus cu exactitate nici ce aşteptări are de la fostul soţ.

„Am vorbit despre viitorul copiilor. Mi-a făcut promisiuni, pe care aştept să le şi onoreze. Aici mă refer inclusiv la modul de a învăţa să fie părinte", ne-a mai spus fosta doamnă Prigoană. Totuşi, ca să demonstreze că şi ea mai are sentimente pentru Prigoană, Adriana i-a dat aseară papucii noului iubit, Mihai, cu care se cuplase în noaptea de Revelion.

După ce a plecat din sediul Antena, unde lucrează, Bahmu şi-a sunat iubitul, i-a dat întâlnire la salonul de coafură al unei prietene şi acolo i-a spus „Adio!". „Despărţirea lor s-a produs firesc. Nu s-au certat. La ce declaraţii a făcut Prigoană în ultimele zile, spunând că o iubeşte pe Adriana, Mihai se aştepta la acest deznodământ", ne-a mărturisit aseară, un amic al Adrianei. Mihai, bărbatul cu care avea o relaţie de doar două luni, se mutase deja acasă la Adriana, aşa că aseară, după ce aceasta i-a dat papucii a fost nevoit să se ducă la ea şi să-şi ia bagajele.

Şi mama vedetei a rămas şocată de decizia fiicei sale, dar a spus că nu va interveni. „Sunt oameni maturi, pot lua decizii singuri. Eu nu mă amestec între ei. S-a spus că din cauza mea s-au despărţit Adriana şi Prigoană, dar eu i-am ajutat", ne-a declarat mama lui bahmu.

După ce s-au despărţit, Adriana i-a reproşat public fostului ei soţ faptul că nu are grijă de cei doi copii ai lor, Maximus şi Eduard, la fel cum are de Honorius şi de Silvius, fiii săi cei mari. În acest context, s-ar părea că una dintre condiţiile pe care vedeta i le-ar fi pus acum lui Prigoană în vederea împăcării este aceea de a le asigura celor mici stabilitate financiară pe viitor.

Şi-a făcut un nou iubit la Revelion


În noaptea de Revelion, Adriana Bahmuţeanu a petrecut la un restaurant din Capitală. Aici l-a cunoscut pe Mihai, un tânăr afacerist în vârstă de 33 de ani, invitat la petrecere de o prietenă de-a Adrianei. Dacă în noaptea dintre ani, cei doi s-au purtat ca simpli amici, după o scurtă perioadă de tatonări, au devenit iubiţi.

Proaspăta relaţie cu Mihai, care are afaceri în domeniul IT, a făcut-o pe vedetă să spună că se simte o femeie fericită. Adriana şi Mihai s-au mutat împreună în casa din centrul Capitalei în care vedeta stă cu chirie alături de cei doi copii pe care îi are cu Prigoană, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani).

Reacţia fostului iubit al Adrianei Bahmuţeanu, după despărţirea de ea. Mihai e total confuz!

Adriana Bahmuţeanu a explicat de ce s-a despărţit de Mihai


 
 
Loading...
Citeste tot despre: